• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το τέλος της Marzocchi είναι (δυστυχώς) κοντά
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία
Νέα Αγοράς 27/04/2015 - 14:11

Η ιστορική φίρμα της Marzocchi θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το περιοδικό Motociclismo και την La Republica.

 

Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει η Tenneco, η Αμερικάνικη εταιρεία που έχει αποκτήσει το ιταλικό εργοστάσιο που παράγει τις συγκεκριμένες διάσημες αναρτήσεις.

 

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν αναρτήσεις της Marzocchi στο βασικό εξοπλισμό μοντέλων τους, ότι θα πάψουν να τους προμηθεύουν όταν τελειώσει το στοκ.

 

Τα συγκεκριμένα νέα θα επηρεάσουν αρκετές φίρμες, όπως τις BMW, Ducati, MV Agusta κ.α.

 

Η είδηση αυτή μόνο σαν κεραυνός εν αιθρία δεν έπεσε στα αυτιά των εργαζομένων στη Zola Pedrosa, καθώς η Tenneco ήθελε να κλείσει το εργοστάσιο ήδη από το 2011.

 

Η κρίση και ο ανταγωνισμός (Ohlins, Sachs, WP) οδήγησαν την Αμερικάνικη εταιρεία σ’ αυτή την απόφαση, μιας και δεν ήταν διατεθειμένοι να συνεχίσουν να ασχολούνται με το χώρο και να επενδύσουν χρήματα για να αντιμετωπίσει η Marzocchi τον ανταγωνισμό.

 

Μετά από διαβουλεύσεις με τα συνδικάτα τότε, οι Αμερικανοί έκαναν πίσω και έδωσαν ουσιαστικά παράταση  μέχρι τις αρχές του 2015.

 

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, αυτή τη φορά η Tenneco φαίνεται αμετακίνητη και οι 120 Ιταλοί εργαζόμενοι (ήταν 170, αλλά το 2011 έδιωξαν τους 50) θα βρεθούν - εκτός απροόπτου - πολύ σύντομα χωρίς δουλειά.

Επόμενο άρθρο »

Piaggio Hellas: Προωθητική ενέργεια κρανών

« Προηγούμενο άρθρο

Κλήρωση SYM scooter στο SMF

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα