• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα!
Μ’ αρέσει πραγματικά πολύ το GP της Jerez
Νέα 29/04/2015 - 15:44

Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει τον πρώτο Ευρωπαϊκό Γύρο της σεζόν από την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και έξι βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Andrea Dovizioso.

 

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει - να προηγείται δηλαδή στην κατάταξη μετά από τρεις αγώνες - από το 2009 και μέχρι σήμερα. Το 2009 ήταν η χρονιά που πήρε και τον τελευταίο του Τίτλο!

 

«Οι πρώτοι τρεις Γύροι ήταν πολύ θετικοί, αν και κάποιες πίστες δεν ήταν από τις αγαπημένες μου. Βέβαια η M1 συμπεριφέρθηκε πολύ καλά και κάναμε καλούς αγώνες», ξεκίνησε να λέει ο Vale.

 

«Είναι σίγουρα πολύ θετικό να πηγαίνουμε στην Jerez μετά τη νίκη στην Αργεντινή και όντας πρώτοι στη βαθμολογία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κάνουμε τρομερή δουλειά με τα παιδιά».

 

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, διότι το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

 

«Νιώθω ωραία και πάντα είναι καλό όταν επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Μ’ αρέσει πολύ το GP της Jerez. Η πίστα είναι όμορφη και η ατμόσφαιρα φανταστική».

 

«Έχει και πολύ γρήγορες στροφές που μ’ αρέσει πάρα πολύ. Έχω κάνει καλούς αγώνες εκεί στο παρελθόν και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και φέτος».

 

Ο Valentino Rossi είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην Jerez, με οχτώ νίκες σε όλες τις κατηγορίες!

 

Παράλληλα, με την 110η νίκη του που πέτυχε στην Αργεντινή πλησίασε ακόμα περισσότερο τις 122 του Giacomo Agostini, που κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα με τους αναβάτες με τις περισσότερες νίκες σε όλες τις κατηγορίες. 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Μπορεί...!

« Προηγούμενο άρθρο

«Στα βαθιά» o Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα