• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Μπορεί...!
Η Jerez μπορεί να είναι καλή για την Suzuki
Νέα 29/04/2015 - 17:23

Αυτό που ελπίζει ο Aleix Espargaro, είναι ότι η απουσία μεγάλης ευθείας στην πίστα της Jerez, θα δώσει την ευκαιρία στον ίδιο και στο εξαιρετικό πλαίσιο της GSX-RR να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Ισπανός ήταν έβδομος στον προηγούμενο Γύρο της Jerez, ξεκινώντας από την δεύτερη θέση του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Το θέμα με την ιπποδύναμη είναι γνωστό για την Suzuki, ωστόσο πολύ έντονο έχει γίνει και το πρόβλημα με το chattering, ιδίως στις δεξιές στροφές, ένα θέμα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Aleix Espargaro.

 

«Μου αρέσει η πίστα της Jerez και παρά το ότι δεν είναι κοντά στο σπίτι μου, είναι στην Ισπανία κι έτσι θα έχω αρκετή υποστήριξη από τους οπαδούς», σχολίασε.

 

«Η πίστα αυτή μπορεί να είναι καλή για εμάς, διότι η ευθεία δεν είναι μεγάλη κι έτσι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τα πλεονεκτήματα του αποτελεσματικού μας πλαισίου».

 

«Στους τελευταίους αγώνες είχαμε και κάποια άλλα θέματα, αλλά ίσως να οφείλονταν στις πίστες που ήμασταν».

 

«Η ομάδα εργάζεται σκληρά για να με βοηθήσει να βρω την καλύτερη εμπιστοσύνη πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας, να πάρουμε βαθμούς και να είμαστε στην οχτάδα».

 

Την ώρα που στις τρεις πρώτες πίστες είδαμε τελικές που ξεπέρασαν τα 330χλμ/ώρα, στη «σφιχτή» Jerez η μεγαλύτερη τελική πέρυσι ήταν μόλις 295χλμ/ώρα.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χρόνος υπάρχει!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα