• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 ΕΔ2: Ο Folger στην 1η θέση
Ο Rabat με δυνατό ρυθμό στη 2η, 3ος ο Zarco
Νέα 01/05/2015 - 17:41

Ο Jonas Folger έκανε τον καλύτερο χρόνο του προς το τέλος της περιόδου και χάρη στο 1:43.413 κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμών 2.

 

Οι περισσότεροι αναβάτες δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους από το πρωί, με τον Tito Rabat να τερματίζει δεύτερος και μόλις 26χιλ. πίσω από τον Γερμανό.

 

Οι οχτώ από τους εννέα συνεχόμενους γύρους του Rabat στην τρίτη του έξοδο, ήταν σταθερά στο 1:43, δουλεύοντας για να στήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη μοτοσυκλέτα του για τον αγώνα της Κυριακής.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Johann Zarco ήταν τρίτος, με τον Xavier Simeon να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση χάρη στον τελευταίο του γύρο.

 

Την πεντάδα των Kalex που κυριάρχησαν στην Ισπανία, έκλεισε ο Alex Rins που από την 14η θέση το πρωί, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πέμπτη το απόγευμα.

 

Ο καλύτερος εκπρόσωπος της Speed Up - περιέργως - δεν ήταν ο Sam Lowes! Αντίθετα ο Julian Simon ήταν αυτός που πήρε την έκτη θέση με διαφορά ενός δεκάτου από τον Βρετανό.

 

Ο τελευταίος παρέμεινε πολλά λεπτά στο γκαράζ της ομάδας του μετά τη πρώτη του έξοδο και στη συνέχεια κατέβαζε χρόνους, αλλά έπρεπε να συμβιβαστεί με την έβδομη θέση.

 

Ο Luis Salom ακολουθώντας τον ομόσταυλό του, τον Rins, κατάφερε να ανέβει ως την όγδοη θέση, ενώ οι Anthony West και Thomas Luthi έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo συνεχίζει στην Yamaha και το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 ΕΔ2: Πρώτη φορά Quartararo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα