• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πονάω πολύ...
Αλλά τουλάχιστον μπορώ και κάνω γύρους
Νέα 01/05/2015 - 18:50

Παρά το τραυματισμένο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού, ο Marc Marquez διατηρεί την αισιοδοξία του ολοκληρώνοντας στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων την πρώτη ημέρα στο GP της Jerez.

 

Ο τραυματισμός του προήλθε από ένα ατύχημα στην προπόνηση στο χώμα - του πάτησε το χέρι του ένας φίλος του ερχόμενος από πίσω - και το πρωί ο Ισπανός προσπάθησε να προσαρμοστεί.

 

Σ’ αυτό τον βοήθησε και η Honda, με τους μηχανικούς της ομάδας του να έχουν επέμβει στο αριστερό γκριπ του τιμονιού, τοποθετώντας ένα ειδικό μαξιλαράκι για να μην κλείνει το μικρό το δάχτυλο στα φρένα και προκληθεί εντονότερος πόνος (βλ. φωτό2).

 

Το απόγευμα ο Ισπανός κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο μισό περίπου δευτερόλεπτο και τελείωσε την πρώτη ημέρα στην πέμπτη θέση.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που το χέρι ανταποκρίθηκε καλά, όσο καλά περιμέναμε. Πονάει πολύ, αλλά τουλάχιστον μπορώ να κάνω γύρους», σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των δυο προηγούμενων ετών.

 

«Θα δούμε αύριο αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αν δεν υπάρξει πρήξιμο. Όσο για τη μοτοσυκλέτα, νιώθω καλά και δουλεύουμε σωστά αλλά πρέπει να βελτιώσουμε μερικά πράγματα».

 

«Ειδικά προς το απόγευμα, όταν η θερμοκρασία στον αέρα και την άσφαλτο ανεβαίνει πολύ. Ο αγώνας θα γίνει περίπου αυτή την ώρα κι έτσι πρέπει να βελτιώσουμε το στήσιμο ανάλογα».

Επόμενο άρθρο »

Αναποφάσιστος ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo συνεχίζει στην Yamaha και το 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα