• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πολλοί έλεγαν ότι περνάω κρίση...
... όμως δυο ημέρες μετά έκανα αυτό το φανταστικό χρόνο
Νέα 02/05/2015 - 18:53

Μετά την εκπληκτική του παρουσία στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, ο Jorge Lorenzo πέρασε στην αντεπίθεση απέναντι στους επικριτές του!

 

Ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα το πρώτο του βάθρο φέτος, ωστόσο στην Jerez φαντάζει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη σημειώνοντας νωρίτερα έναν φανταστικό χρόνο - 1:37.910 - και μάλιστα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες ασφάλτου.

 

Ο χρόνος αυτός αποτελεί νέο σημείο αναφοράς για όλους τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ ο Lorenzo έγινε ο πρώτος που καταφέρνει να πέφτει στο 1:37 στην Ισπανική πίστα!

 

«Πολλοί έλεγαν ότι περνάω κρίση και ότι διένυα τις χειρότερες στιγμές μου, όμως δυο ημέρες μετά έκανα αυτόν τον φανταστικό γύρο», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Αυτό δείχνει ότι στους αγώνες δεν πρέπει να προεξοφλείς κάποιον και αυτό διότι την επομένη μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση».

 

«Ισχύει και το αντίθετο βέβαια. Έτσι πρέπει να παραμένεις ταπεινός, να δουλεύεις σκληρά και να αρπάζεις τις ευκαιρίες».

 

«Ήρθαμε εδώ χωρίς προβλήματα και το εκμεταλλευτήκαμε σε κάθε περίοδο. Είναι απίστευτο που έκανα αυτόν το χρόνο. Έχω κάνει αρκετούς εντυπωσιακούς γύρους στην καριέρα μου, αλλά αυτός ήταν πολύ ιδιαίτερος».

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν εντυπωσιακός σε κάθε μια από τις τρεις εξόδους που επιχείρησε, κατεβάζοντας συνεχώς χρόνους.

 

«Το 1:37.9 με αυτές τις συνθήκες είναι εντυπωσιακό και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αύριο ο Marc θα είναι δυνατός όπως πάντα, όπως και οι Ducati, αλλά ο αγώνας είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό».

 

«Ο ρυθμός μας είναι καλός και νιώθω πολύ άνετα με το μαλακό ελαστικό όταν αρχίζει και πέφτει η απόδοσή του».

 

Ο Lorenzo έκανε το ντεμπούτο του στην Jerez το 2002 και έχει πανηγυρίσει τη νίκη τέσσερεις φορές στη συγκεκριμένη πίστα. Πέρυσι, αν και ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση, τελικά τερμάτισε τέταρτος.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Γιατί όχι και τη νίκη;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Με παυσίπονα στον αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα