• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ίσως έκανα λάθος!
«Τελικά όμως δεν ήταν τόσο άσχημες κατατακτήριες»
Νέα 02/05/2015 - 19:15

Ο Valentino Rossi ακολούθησε την ίδια στρατηγική με τον ομόσταυλό του στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, ωστόσο δεν κατάφερε να πλησιάσει το χρόνο του Jorge Lorenzo κι έμεινε στην 5η θέση.

 

Στον πρώτο του γρήγορο γύρο ανέβηκε ως την τέταρτη θέση, με τον Ιταλό θρύλο να επιστρέφει στο γκαράζ για να φορέσει ένα ακόμα φρέσκο μαλακό ελαστικό κι ενώ απέμεναν οχτώ λεπτά για το τέλος.

 

Ο Vale έγραψε το 1:38.717 στη δεύτερη έξοδό του, προτού επιστρέψει και πάλι στα pits για να φορέσει ένα τελευταίο φρέσκο πίσω ελαστικό. Ενάμιση λεπτό πριν το τέλος επέστρεψε για την τελική του επίθεση.

 

Με τον τελευταίο του χρονομετρημένο γύρο, έκανε το 1:38.632 που τον ανέβασε από την έβδομη στην πέμπτη θέση, ωστόσο όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε δεν απέφυγε το λάθος.

 

«Δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα στις κατατακτήριες. Καταφέραμε να βελτιωθούμε δυο θέσεις με τον τελευταίο γύρο. Έπρεπε όμως να αποφασίσω για το μπροστινό ελαστικό και ίσως έκανα λάθος».

 

«Συνέχισα με το μαλακό πίσω, αλλά το δεύτερο που φόρεσα είχε ένα θέμα στη δεξιά πλευρά κι έτσι νομίζω ότι μπορούσα να τα πάω λίγο καλύτερα».

 

«Η δεύτερη σειρά όμως δεν είναι άσχημη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή χτες ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα για εμάς».

 

«Σήμερα βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα πολύ, αν και ακόμα δεν είμαστε στην κορυφή».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Πρέπει να βελτιωθούμε

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Γιατί όχι και τη νίκη;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα