• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Δυνατός στο ζέσταμα ο Pol Espargaro!
Χαμηλές θερμοκρασίες στην Ισπανία
Νέα 03/05/2015 - 11:21

Με χαμηλή θερμοκρασία στην άσφαλτο - μόλις στους 21o C - υποδέχτηκε η Jerez τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, με τον ήλιο δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή του στη συννεφιασμένη πίστα.

 

Η θερμοκρασία βέβαια θα παίξει το ρόλο της για την τελική επιλογή ελαστικού, ωστόσο στο σύνολό τους οι οδηγοί δείχνουν να προτιμούν το μεσαίο πίσω ελαστικό.

 

Αυτός που εντυπωσίασε το πρωί ήταν ο Pol Espargaro, ο οποίος έκανε μόνο μια έξοδο και σημείωσε 1:38.721 στην αρχή για να προσθέσει στη συνέχεια έξι συνεχόμενους γύρους στο 1:39. Ο Ισπανός είχε κι έναν ακόμα γύρο στο 1:38.

 

Ο αδερφός του, Aleix Espargaro, τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση με επίσης καλή παρουσία και 7 γύρους κάτω από το 1:40, οι δυο εκ των οποίων ήταν στο 1:38. Τρίτος ο Marquez με έξι γύρους στο 1:39 και κανέναν στο 1:38.

 

Ο Lorenzo επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση, καθώς ήταν ο μόνος που έκανε δέκα συνεχόμενους γύρους στο 1:39, με τον Valentino Rossi να δοκιμάζει πράγματα και στις δυο εξόδους του είχε πέντε γύρους στο 1:39.

 

Πολύ πίσω και χωρίς καλό ρυθμό οι Ducati, με τον Andrea Iannone να είναι όγδοος και τον Andrea Dovizioso μόλις στην 11η θέση! 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Lorenzo’s Land!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Περιμένοντας τη δύναμη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα