• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: Ιστορική νίκη για Kent!
Δράμα για Quartararo στην 13!
Νέα 03/05/2015 - 17:25

Ιστορία έγραψε ο Danny Kent σήμερα στην Jerez, καθώς στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς πήρε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, ο πρώτος Βρετανός που το καταφέρνει μετά το 1977 και τον Barry Sheene.

 

Όλα τα λεφτά ήταν ο τελευταίος γύρος, όταν οι τέσσερεις που είχαν ξεχωρίσει τα έδωσαν όλα για τη νίκη! Ο Fabio Quartararo έκανε συγκλονιστικό αγώνα μέχρι το τέλος, όταν στην 13 δεν απέφυγε το λάθος και ακούμπησε τον πίσω τροχό του Kent!

 

Ο Γάλλος πίεσε μέχρι το τέλος για την πρώτη του νίκη, αλλά στο τέλος αρκέστηκε στην τέταρτη θέση και ήταν τυχερός που κατάφερε να πάρει τους 13 βαθμούς σήμερα. Από εκεί και πέρα είχαμε δυο KTM στο βάθρο σήμερα!

 

Μετά από αρκετό καιρό, ο Miguel Oliveira επιστρέφει στο βάθρο της Moto3 (τελευταία φορά ήταν στο Assen πέρυσι όταν και είχε πάρει την τρίτη θέση) κάνοντας έναν πολύ δυνατό αγώνα στην Jerez.

 

Ο Πορτογάλος ήταν άτυχος που δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά, καθώς αναγκάστηκε να ανοίξει τη γραμμή του για να μην ακουμπήσει με τον Quartararo στο τέλος.

 

Ήταν πρώτος στην Κ1 του τελευταίου γύρου και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία. Ο ομόσταυλός του, Brad Binder, πήρε μόλις το δεύτερο βάθρο της καριέρας του, ισοφαρίζοντας και αυτός την καλύτερη θέση της καριέρας του.

 

Ο Binder έχανε σε σχέση με τους τρεις πρώτους, αλλά το λάθος του Quartararo τον έβαλε και πάλι στο «παιχνίδι» στην τελευταία στροφή. Το πρώτο του βάθρο ήρθε πέρυσι, στην πίστα του Motegi, όταν πήρε και πάλι την 3η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: Γερμανική υπεροχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Lorenzo’s Land!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα