• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: H 4η ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε!
Δεδομένης της φυσικής μας κατάστασης
Νέα 04/05/2015 - 09:37

Ο Cal Crutchlow ήταν ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης στο χτεσινό τέταρτο αγώνα της σεζόν, στην πίστα της Jerez της Ισπανίας.

 

Μετά το βάθρο στην Αργεντινή, ο Crutchlow επιστρέφει στην πατρίδα του μένοντας πίσω μόνο από τους fantastic 3, στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής που μας πέρασε.

 

Το αποτέλεσμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, επειδή τα συμπτώματα του κρυολογήματος δεν είχαν φύγει τελείως από τον Βρετανό άσο.

 

Ακριβώς στο γεγονός ότι δεν ήταν 100% από φυσικής κατάστασης, απέδωσε ο Crutchlow τη διαφορά του της τάξης των 23δ από την κορυφή.

 

«Η τέταρτη θέση ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς σήμερα, δεδομένης της φυσικής μου κατάστασης. Είχαμε καλό ρυθμό και πίεζα όταν έπρεπε να το κάνω».

 

«Πάντως, θα μπορούσα να είμαι πέντε δευτερόλεπτα καλύτερος στην απόσταση αγώνα. Κράτησα πίσω μου τον Pol Espargaro. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσω τον Valentino».

 

«Η ομάδα πάντως έκανε καταπληκτική δουλειά για να τερματίσουμε στην 4η θέση πίσω μόνο από τους τρεις εργοστασιακούς αναβάτες».

 

«Ξενίζει η διαφορά από την κορυφή, αλλά ξέρουμε ότι οφείλεται στη φυσική μας κατάσταση, η οποία επηρέασε και την αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα    

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Η δράση συνεχίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

Με βρόχινο set-up o Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα