• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: Ο Lorenzo 1ο χρόνο!
Το 1-2 έκανε η Yamaha, με τον Rossi δεύτερο
Νέα 04/05/2015 - 10:48

Συννεφιασμένη ήταν η πίστα της Jerez και σήμερα, καθώς νωρίτερα ολοκληρώθηκε το πρώτο επίσημο τεστ εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν.

 

Ο Jorge Lorenzo - ο οποίος σήμερα έγινε 28 - πήρε την πρώτη θέση με χρόνο στο 1:38.516. Ο Valentino Rossi ήταν μόλις 42 χιλιοστά πιο πάνω σε χρόνο, στη δεύτερη θέση.

 

Η ομάδα της Yamaha δεν είχε κάτι το πολύ σημαντικό για να δοκιμάσει, ρίχνοντας το βάρος περισσότερο στο set-up των Μ1.

 

Ο Cal Crutchlow της CWM-LCR Honda έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση, δουλεύοντας κυρίως με τα ηλεκτρονικά και με κάποια πράγματα για την ανάρτησή του.

 

Τέταρτος ήταν ο Aleix Espargaro, ο οποίος χρησιμοποίησε την ημέρα για να δει αν το πρόβλημα με το chattering έχει επιλυθεί.

 

Αυτό εμφανίζεται σε συνθήκες αυξημένης πρόσφυσης κι έτσι ήθελαν να δουν αν πραγματικά βρήκαν λύση, ή απλά δεν εμφανίστηκε εξαιτίας της γλιστερής ασφάλτου της πίστας.

 

Ο Marquez έκανε τελικά 31 γύρους και αυτούς για να δοκιμάσει ένα καινούργιο ψαλίδι και στο τέλος πήρε την πέμπτη θέση.

 

Στην εξάδα μπήκε ο Bradley Smith με διαφορά οχτώ δέκατα από την κορυφή, κατεβάζοντας το χρόνο του σε σχέση με τις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Βρετανός αναβάτης της Tech3 έκανε 41 γύρους και τερμάτισε με χρόνο τρία δέκατα κάτω από τον αντίστοιχο του Pol Espargaro που τον ακολούθησε.

 

Αρκετές και οι OPEN μοτοσυκλέτες, που εκμεταλλεύτηκαν τη σημερινή ημέρα για να δουλέψουν με το set-up των ηλεκτρονικών της Magneti Marelli.

 

Στην Avintia ο Hector Barbera πήρε κάποια εξαρτήματα για να αναβαθμιστεί η μοτοσυκλέτα του και από την έκδοση GP14 να πάει στην 14,1. Αυτή δηλαδή που έχει και ο Danilo Petrucci.

 

Σημαντικό ήταν το τεστ για την Aprilia, καθώς έκανε το ντεμπούτο του το νέο τους πλήρως seamless κιβώτιο με τη μοτοσυκλέτα του Bautista, την ώρα που ο Melandri είχε ένα νέο ψαλίδι και πλαίσιο.

 

Ο Alvaro Bautista έκανε θεαματική πρόοδο στο τέλος της ημέρας και τερμάτισε στην 11η θέση, μόλις 1,2δ από την κορυφή και το χρόνο του Lorenzo!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το νέο ψαλίδι;

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα