• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bautista για το seamless της Aprilia
«Δεν απέχει και πολύ από αυτό της Honda!»
Νέα 07/05/2015 - 11:43

Πόσο καλό είναι το νέο seamless κιβώτιο που έφερε στο τεστ της Jerez η Aprilia; Σύμφωνα με τον Alvaro Bautista, είναι πολύ κοντά σε αυτό της Honda!
 

Το full seamless κιβώτιο είχε δοθεί μόνο στον Ισπανό στο τεστ της Δευτέρας, με το οποίο μάλιστα κατάφερε να κάνει τον 11ο χρόνο!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη αίσθηση, διότι έχω οδηγήσει της Honda και της Aprilia δεν απείχε τόσο πολύ αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε στα κατεβάσματα, αλλά στα ανεβάσματα είναι περίπου ίδιο με της Honda».

 

«Επίσης πρέπει να βελτιωθούμε και στα φρένα, διότι με την Honda ήταν πιο εύκολο να σταματήσεις τη μοτοσυκλέτα. Ήταν σαν να με βοηθούσε περισσότερο με το φρένο του κινητήρα».

 

«Είμαι όμως ευχαριστημένος, διότι το seamless είναι ήδη στο 7-8 από τα 10. Είναι σε καλό επίπεδο. Έμεινα κι εγώ έκπληκτος με την αίσθηση, διότι δεν το περίμενα τόσο καλό!»

 

«Από την πρώτη έξοδο μπορούσα να καταλάβω μεγάλη διαφορά σε σχέση με το συμβατικό. Σε βοηθά να κρατάς καλό ρυθμό και ειδικά με το φθαρμένο ελαστικό, η μοτοσυκλέτα είναι πιο σταθερή στις αλλαγές».

 

«Όπως είπα και πριν, δεν είναι τέλειο αλλά ο χρόνος μας ήταν κοντά στις κατατακτήριες και η αίσθησή μου ήταν καλή. Θα ήθελα να το έχω στον επόμενο αγώνα, αλλά για την ώρα είναι αδύνατον».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Γιατί...;;

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Πιο ανταγωνιστικοί με ό,τι έχουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα