• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giugliano: Σαν νίκη!
Σημαντικό Σ/Κ για τον Ιταλό στην Imola
Νέα 11/05/2015 - 12:37

Πολύ σημαντικό ήταν το Σ/Κ στην Imola για τον Davide Giugliano, καθώς φάνηκε ότι ο Ιταλός θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη για το υπόλοιπο του 2015.

 

Ο Giugliano ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σκέλος και οδηγούσε την κούρσα, μέχρι που η σωματική κόπωση τον κατέβαλε. Το βάθρο όμως ήταν μια σημαντική επιβράβευση για τον ίδιο.

 

Όσο για το δεύτερο σκέλος, το γεγονός και μόνο ότι κατάφερε να πάρει την καρώ σημαία, ήταν αρκετό για έναν εξαντλημένο Giugliano, από το μυαλό του οποίου είχε περάσει και η σκέψη να εγκαταλείψει.

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το βάθρο, το οποίο σε προσωπικό επίπεδο είναι σαν μια νίκη για εμένα. Μετά το πρώτο σκέλος ήμουν ήδη κουρασμένος και το δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετικά δύσκολο», σχολίασε.

 

«Δεν μπορούσα τίποτα παραπάνω. Σκεφτόμουν να μην πάρω μέρος στο δεύτερο σκέλος, καθώς στο πρώτο είχα κουραστεί πολύ, αλλά χάρη στη βοήθεια της Κινητής Μονάδας και στη συμπαράσταση των φιλάθλων, συμμετείχα και τερμάτισα τέταρτος».

 

Μετά την τέταρτη pole position της καριέρας του το Σάββατο, τα αποτελέσματα της Κυριακής έδειξαν ότι ακόμα καλύτερες ημέρες έρχονται για τον Ιταλό αναβάτη της Ducati!

 

«Ήταν ένα σημαντικό Σ/Κ για εμάς, καθώς είδαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις σε κάθε Γύρο. Έχουμε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και μόλις επιστρέψω στο 100%, ξέρω ότι θα είμαι ανταγωνιστικός».

 

«Οι σημερινοί αγώνες δεν ήταν εύκολοι και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που με στήριξαν καθώς και τους οπαδούς που ήταν εδώ και παρακολούθησαν τους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Ένας γύρος με την Aprilia RSV4 RF!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: ΠΠΤ 2015 Τρίπολη 1ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα