• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Χωρίς το seamless στο Le Mans
Bautista: Κρίμα, γιατί ήταν ήδη σε πολύ καλό επίπεδο
Νέα 13/05/2015 - 10:16

Η Aprilia επιβεβαίωσε ότι παρά το εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο του καινούργιου της seamless κιβωτίου στο τεστ της Jerez, αυτό δεν θα είναι έτοιμο για τον επόμενο Γύρο του Πρωταθλήματος στο Le Mans.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Alvaro Bautista παραμένει αισιόδοξος και πιστεύει ότι - για τρίτη φορά φέτος σε πέντε Γύρους - θα καταφέρει να είναι μέσα στις θέσεις που δίνουν βαθμούς.

 

«Στο τεστ της Δευτέρας στην Jerez, δοκίμασα το νέο κιβώτιο για πρώτη φορά. Κρίμα που δεν θα το έχουμε από το Le Mans, καθώς ήδη ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι και χωρίς αυτό μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το Σ/Κ».

 

Την περσινή σεζόν, πάνω σε μοτοσυκλέτα της Honda, ο Alvaro Bautista είχε καταφέρει ν’ ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον αγώνα!

 

«Έχω καλές αναμνήσεις από πέρυσι. Φέτος, ο στόχος είναι - όπως και στους προηγούμενους Γύρους - να μειώσουμε τη διαφορά από τους μπροστά και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

 

«Η πίστα έχει πολλές αλλαγές κατεύθυνσης κι έτσι θα δουλέψουμε πολύ για να έχουμε μια μοτοσυκλέτα με καλό κράτημα κι εύκολη στην οδήγηση. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση, μιας και ο καιρός εκεί αλλάζει γρήγορα».

 

«Ο δεύτερος βαθμός που πήραμε φέτος στην Jerez, δίνει σπουδαίο κίνητρο σε όλη την ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά».

Επόμενο άρθρο »

Haslam: Θα είμαι έτοιμος για το Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Εξάρθρωσε τον ώμο του ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα