• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haslam: Θα είμαι έτοιμος για το Donington
Πονάω παντού, αλλά στάθηκα τυχερός!
Νέα 13/05/2015 - 10:21

Ο Leon Haslam θεωρεί ότι θα είναι 100% έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα του στην πίστα του Donington Park, μετά από ένα σφοδρότατο highside που είχε στην Imola.

 

Ο αναβάτης της Aprilia κυνηγούσε τον ομόσταυλό του, τον Jordi Torres, για την πέμπτη θέση, όταν και είχε την πτώση στη γρήγορη Κ3 και στη συνέχεια έγραψε στο twitter ότι ήταν: «...ένα από τα μεγαλύτερα highsides στην καριέρα μου».

 

Στην αρχή οι εξετάσεις έδειξαν ένα σπασμένο πλευρό, αλλά στη συνέχεια οι φόβοι του Βρετανού καθησυχάστηκαν, ενώ οι γιατροί θα συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάστασή του για ενδεχόμενες περιπλοκές.

 

Στους αγώνες τώρα, σε μια πίστα που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην Aprilia, ο Leon Haslam έχασε έδαφος σε σχέση με τον Jonathan Rea, παίρνοντας μια τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος.

 

«Μια δύσκολη ημέρα», είπε μετά το τέλος των αγώνων της Κυριακής. «Στο πρώτο σκέλος πήρα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο δυσκολευόμουν στα σημεία με τα φρένα και ανοίχτηκα μάλιστα μερικές φορές».

 

«Στη συνέχεια βρήκα καλό ρυθμό, αλλά εκεί που κάλυπτα το χαμένο έδαφος είχα ένα άσχημο highside στην Κ3. Πονάω παντού τώρα, αλλά όταν σκέφτομαι την πτώση πιστεύω ότι είμαι τυχερός και νομίζω θα είμαι 100% έτοιμος για το Donington».

Επόμενο άρθρο »

Εκτός αγώνων ο Κωνσταντίνος!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Νιώθω πιο δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα