• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marc θα είναι δυνατός
Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου!
Νέα 14/05/2015 - 09:51

Ο Valentino Rossi περιμένει ότι ο Marc Marquez θα είναι δυνατός στο Le Mans, στον 5ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ωστόσο δηλώνει και ο ίδιος σίγουρος για τις προοπτικές του στο Γαλλικό GP.

 

Ο Vale έχει αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο στους 15β και ο στόχος του είναι ακόμα ένα βάθρο, μετά το 200ο που κατάφερε να πάρει πριν δυο εβδομάδες στην πίστα της Jerez.

 

«Είμαι χαρούμενος που πάμε στο Le Mans, είναι μια καλή πίστα αλλά κάθε χρονιά είναι και διαφορετική. Συνήθως ο αγώνας εκεί είναι καλός για εμάς, αλλά πέρυσι οι ανταγωνιστές μας ήταν πολύ δυνατοί».

 

«Φαντάζομαι ότι και φέτος ο Marc θα είναι δυνατός, αλλά μ’ αρέσει η πίστα, μ’ αρέσει να οδηγώ εκεί και η μοτοσυκλέτα μας πάει καλά, ειδικά την Κυριακή το μεσημέρι».

 

«Αυτό είναι καλό, γιατί πρέπει να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Στην Jerez δεν κάναμε το τέλειο Σ/Κ. Η τρίτη θέση ήταν θετική, αλλά μπορούμε και καλύτερα».

 

«Ο Jorge έκανε τέλειο αγώνα κι αυτό σημαίνει ότι η M1 τα πάει πολύ καλά. Στο Le Mans θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να ετοιμάσουμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Νιώθω σίγουρος».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Με αυτοπεποίθηση στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός αγώνων ο Κωνσταντίνος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα