• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Με αυτοπεποίθηση στο Le Mans
Στο τεστ επιβεβαιώσαμε ότι είχαμε λάθος κατεύθυνση στη Jerez
Νέα 14/05/2015 - 11:01

Πολύ χαρούμενος με το διήμερο τεστ της Ducati στο Mugello ήταν ο Andrea Dovizioso, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δουλέψει - χωρίς το άγχος ενός αγωνιστικού Σ/Κ - πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Παράλληλα, με τους ανθρώπους της ομάδας του επιβεβαίωσε ότι είχε πάρει λάθος δρόμο στον προηγούμενο Γύρο της Jerez και πλέον είναι βέβαιος για ένα καλό αποτέλεσμα στο Le Mans.

 

«Μας βοήθησε το τεστ να καταλάβουμε καλύτερα την Desmosedici GP15. Στους πρώτους τέσσερεις Γύρους προσπαθήσαμε να τη βελτιώσουμε, αλλά αυτό είναι πάντα περίπλοκο σ’ ένα αγωνιστικό Σ/Κ».

 

«Αντίθετα, το να έχεις μιάμιση ημέρα, σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις ότι μπορείς να δουλέψεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

«Στο τεστ επιβεβαιώσαμε ότι στην Jerez δεν είχαμε πάρει σωστή κατεύθυνση. Έτσι, κάναμε κάποιες αλλαγές και βρήκαμε και πάλι καλή αίσθηση και ήμασταν γρήγοροι».

 

«Σίγουρα έχουμε περιθώριο βελτίωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση κάναμε πολύ καλή δουλειά και πάμε στο Le Mans με αυτοπεποίθηση».

 

Ο Dovizioso, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος δεν ανέβηκε στο βάθρο στο GP της Jerez, έκανε 91 γύρους στο τεστ, με καλύτερο χρόνο στο 1:47.8, ενώ το ρεκόρ πίστας είναι στο 1:47.639 (Marquez, 2013).

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Στην 5η θέση όλων των εποχών

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Marc θα είναι δυνατός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα