• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβάθμιση για Barbera
Με την GP14,1 στο Le Mans
Νέα 14/05/2015 - 16:54

Με αναβαθμισμένο πλαίσιο θα προσπαθήσει ο Hector Barbera να εδραιώσει την πρωτοπορία του στη βαθμολογία των OPEN μοτοσυκλετών.

 

Το νέο πλαίσιο - το οποίος δοκίμασε στο τεστ της Jerez - είναι προδιαγραφών της GP14,1 και είναι αυτό που έχει στη διάθεσή του από την αρχή της σεζόν ο Danilo Petrucci στην Pramac Racing.

 

Ο Barbera βρίσκεται στο Le Mans ως ο κορυφαίος της OPEN κατηγορίας στους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες και με διαφορά 4 βαθμών από τον Jack Miller.

 

«Το κίνητρό μας είναι μεγάλο κι έχουμε αυτοπεποίθηση μετά το τεστ στην Jerez, όπου και βρήκαμε ένα καλό set-up με το νέο πλαίσιο. Η σεζόν μας πάει καλά μέχρι στιγμής, αλλά είναι σημαντικό να συνεχίζεις να πιέζεις».

 

Αντίθετα, ο στόχος για τον Mike di Meglio είναι να πάρει τους πρώτους του βαθμούς, ενώ για την ώρα φαίνεται ότι παραμένει με την GP14.

 

«Έχω καλές αναμνήσεις από το Le Mans, με καλύτερη τη νίκη το 2008 στο βρεγμένο, χρονιά που πήρα και τον Τίτλο στα 125cc».

 

«Θα είναι συναρπαστικό να αγωνιστώ μπροστά στους Γάλλους φιλάθλους και ανυπομονώ να πάρω τους πρώτους μου βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Έχουμε πλησιάσει αρκετές φορές, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα τελευταίο βήμα».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

«Ανεβασμένος» ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα