• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Α.Espargaro: Επιτέλους βελτίωση στα φρένα!
Μπαίνουμε πιο γρήγορα στις στροφές
Νέα 14/05/2015 - 00:23

Η ομάδα της Suzuki επιστρέφει στην πίστα όπου το εργοστάσιο έχει πετύχει τη μοναδική του νίκη στην τετράχρονη εποχή!

 

Ήταν το 2007, στο Le Mans, όταν στο βρεγμένο ο Chris Vermeulen επικρατούσε όλων των αντιπάλων του.

 

Ο Αυστραλός οδηγούσε τότε την GSV-R, ενώ η νέα GSX-RR που έχουν στη διάθεσή τους οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales, έχει δυο έβδομες θέσεις του πρώτου, ως το καλύτερό της αποτέλεσμα.

 

«Είμαι ικανοποιημένος με το τεστ στην Jerez. Θέλουμε καλύτερη πρόσφυση για να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας. Έχουμε βελτιωθεί στα ηλεκτρονικά, ενώ δοκιμάσαμε και κάτι καινούργιο στο πίσω μέρος που μας βοήθησε στους χρόνους».

 

«Δουλέψαμε και στη γεωμετρία και στο set-up και επιτέλους βελτιωθήκαμε στα φρένα και μπαίνουμε πιο γρήγορα στις στροφές, που θα μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά σημεία του πλαισίου μας, ειδικά στο Le Mans».

 

«Προσωπικά προτιμώ τις γρήγορες στροφές βέβαια και δεν μ’ αρέσουν οι κλειστές πίστες. Ωστόσο αυτό δεν με ανησυχεί, καθώς γνωρίζω ότι το πλαίσιό μας είναι καλό και ξέρω ότι γρήγορα θα αποκτήσω καλή αίσθηση στη μοτοσυκλέτα μου».

 

Από την άλλη, σημαντικό είναι το Γαλλικό GP για τον Maverick Vinales, ο οποίος στο Le Mans πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το 2011 στα 125cc!

 

«Μ’ αρέσει αυτή η πίστα και είμαι βέβαιος ότι γρήγορα θα βρω καλή αίσθηση. Η πίστα είναι κλειστή με αργές στροφές, που σημαίνει ότι πρέπει να φρενάρεις αργά και να είσαι όσο αποτελεσματικός γίνεται για να έχεις καλή έξοδο».

 

«Οι αλλαγές στα ηλεκτρονικά αλλά και το νέο set-up που δοκιμάσαμε στο τεστ της Jerez, με βοήθησαν τόσο στους χρόνους όσο και στο να μεγαλώσω ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη μου πάνω στην GSX-RR».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα