• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ1: Πρώτος ο Dovizioso
Δυνατός ανταγωνισμός στη Γαλλική πίστα!
Νέα 15/05/2015 - 13:24

Καλό το ξεκίνημα για την GP15 και τον Andrea Dovizioso στο Le Mans, με τον Ιταλό αναβάτη να κάνει στον προτελευταίο του γύρο το 1:34.034 και να παίρνει την πρώτη θέση.

 

Μετά την απογοήτευση στην Jerez, ο Dovi έδειξε ότι τα αποτελέσματα του τεστ στο Mugello για τους κόκκινους ήταν ευεργετικά.

 

Ο Ιταλός χρησιμοποίησε το μαλακό πίσω ελαστικό (το πιο σκληρό δλδ από τις δυο επιλογές που έχει) κι άφησε πίσω του τον Marc Marquez για 246χιλ.

 

Πίσω από τον Marquez, οι Jorge Lorenzo, Cal Crutchlow και Pol Espargaro, είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Μια πρόγευση του τι έρχεται στη συνέχεια!

 

Δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον Marquez, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη του μοτοσυκλέτα εξαιτίας κάποιου προβλήματος - πριν προλάβει να γράψει γύρο - και βγήκε στη συνέχεια με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα.

 

Θεαματική βελτίωση στην εικόνα του Scott Redding, ο οποίος δυσκολευόταν αρκετά στην Jerez πριν δυο εβδομάδες.

 

Ωστόσο το τεστ τον βοήθησε να βρει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο νέο του πλαίσιο και ν’ ανέβει σήμερα στην έκτη θέση και μόλις 0.438 από το χρόνο του Dovi.

 

Ο Valentino Rossi ήταν η τρίτη Yamaha στην πρώτη εφτάδα, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Redding, με τον Yonny Hernandez να εντυπωσιάζει και να ανεβαίνει στην όγδοη θέση.

 

Παρομοίως εντυπωσίασε και ο Iannone, ο οποίος βγήκε στην πίστα μετά την πτώση και την εξάρθρωση ώμου που έπαθε στο τεστ του Mugello.

 

Ο Ιταλός της Ducati είχε τον ένατο καλύτερο χρόνο, με τον Bradley Smith να ολοκληρώνει τη δεκάδα των πρώτων.

 

Με το μαλακό ξεκίνησε τις ΕΔ1 ο Dani Pedrosa, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά την επέμβαση που έκανε στο δεξί του χέρι για arm-pump και αφού έχασε τρεις Γύρους στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Ισπανός ήταν 13ος, πίσω από τις Suzuki των Aleix Espargaro (δεν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τη σημερινή απόδοσή του) και Maverick Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα