• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ2: Θρίαμβος Smith!
Πήρε την 1η θέση από τον Lorenzo!
Νέα 15/05/2015 - 17:22

Ο Bradley Smith έκανε έναν πολύ γρήγορο γύρο δέκα λεπτά πριν το τέλος και άρπαξε την πρώτη θέση από τον Jorge Lorenzo, με τους δυο αναβάτες να είναι και οι μόνοι με χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας του Le Mans!

 

Ο Smith επιστρέφει στην πρώτη θέση μιας επίσημης διαδικασίας από τον περασμένο Ιούνιο του 2014, όταν και πάλι στις ΕΔ2 του GP της Βαρκελώνης, είχε τον καλύτερο χρόνο από τους αντιπάλους του.

 

Στη συνέχεια ο Βρετανός έπεσε στην πολύ κλειστή K13, καθώς ακολουθούσε τον Aleix Espargaro που έπεσε και αυτός! Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τον Pol  Espargaro να πέφτει κι αυτός στην Κ9!

 

Ο Lorenzo έμεινε 0.190δ πίσω από τον Smith, με τον Andrea Dovizioso να φέρνει την GP15 στην τρίτη θέση αλλά να είναι και αυτός που έκανε τους περισσότερους γύρους στο 1:33 (9), με τον Lorenzo να έχει οχτώ.

 

Ο Cal Crutchlow ήταν ο δεύτερος Βρετανός στην πεντάδα και μάλιστα η καλύτερη Honda, καθώς «νίκησε» για 18 χιλιοστά τον Marc Marquez που έκλεισε την ημέρα στην πέμπτη θέση.

 

Καλά στοιχεία έδειξε στην τελευταία του έξοδο ο Valentino Rossi, με τέσσερεις γύρους στο 1:33 (όσους και ο Marquez) και δυο στο χαμηλό 1:34. Ο Ιταλός άσος ολοκλήρωσε στην έκτη θέση.

 

Οι δυο της Yamaha έστρεψαν κυρίως την προσοχή τους στο μεσαίο ελαστικό, ενώ και ο Bradley Smith ήταν πολύ χαρούμενος με αυτό, προτού φορέσει το μαλακό και γράψει τον καλό του χρόνο.

 

Αντίθετα ο Marquez δοκίμαζε την αντοχή και την ταχύτητα του μαλακού πίσω ελαστικού της Bridgestone.

 

Στην αρχή της περιόδου ο Pedrosa ήταν στην 15η θέση, αλλά σταδιακά βελτιωνόταν και σε κάποιο σημείο είχε ανέβει μέχρι και την τρίτη θέση. Στο τέλος όμως υποχώρησε στην έβδομη.

 

Ο Pol ήταν στην όγδοη θέση και μπροστά από τον Aleix Espargaro, τον αδερφό του, ενώ ο Yonny Hernandez ολοκλήρωσε τη δεκάδα των πρώτων. Στην 11η θέση ήταν ο Andrea Iannone, ακόμα ένας τραυματίας.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Δωρεάν διόδια στο Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα