• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μ’ άρεσε το σκληρό!
Θα είναι μια καλή επιλογή για τον αγώνα
Νέα 15/05/2015 - 18:10

Ο Valentino Rossi είχε πολλή δουλειά σήμερα, πρώτη ημέρα του 5ου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Ιταλό άσο να δοκιμάζει και τα δυο διαθέσιμα ελαστικά της Bridgestone.

 

Ο Vale δοκίμασε τόσο το μαλακό, όσο και το μεσαίο ελαστικό, με το τελευταίο να φαίνεται ότι αποτελεί καλή επιλογή για τον αγώνα, πάντα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

Παράλληλα, προσπάθησε να βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην Μ1 του, που θα του έδιναν περισσότερη ταχύτητα στο πρώτο και τρίτο κομμάτι της πίστας.

 

Στην τελευταία του έξοδο στις ΕΔ2 φάνηκε να βρίσκει λύσεις, κάνοντας τέσσερεις γύρους στο 1:33 και δυο στο χαμηλό 1:34.

 

«Δουλέψαμε με τα ελαστικά και πήραμε καλή πληροφόρηση», ξεκίνησε να λέει ο Valentino. «Το πρωί ήταν πιο δύσκολα, αλλά το απόγευμα βελτιωθήκαμε. Στο τέλος έκανα καλούς χρόνους και είχα καλό ρυθμό».

 

«Πρέπει όμως να δουλέψουμε στο πρώτο και στο τρίτο κομμάτι της πίστας, διότι δεν είμαι αρκετά γρήγορος εκεί. Η αίσθησή μου πάντως με τη μοτοσυκλέτα δεν είναι άσχημη και φαίνεται ότι μπορούμε να βελτιωθούμε».

 

«Δοκίμασα και τα δυο ελαστικά και μου άρεσε το πιο σκληρό. Νομίζω ότι θα αποτελέσει καλή επιλογή για τον αγώνα, πάντα βέβαια σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία και τις συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μπορεί να είμαι πέμπτος...

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα