• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα!
Πάνω σε μοτοσυκλέτα MotoGP!
Νέα 15/05/2015 - 23:54

Ο Bradley Smith έκανε την έκπληξη σήμερα στο Le Mans και ήταν - μαζί με τον Jorge Lorenzo - ο ένας από τους δυο αναβάτες που έπεσαν κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει ο Marc Marquez.

 

Ο Smith είχε ένα δύσκολο Σ/Κ στην πίστα της Jerez πριν δυο εβδομάδες, αλλά στο τεστ της επόμενης ημέρας δοκίμασε νέα πιρούνια μπροστά και ηλεκτρονικά, που του έδωσαν την απαραίτητη ώθηση.

 

«Μου έδωσαν ένα σετ μπροστινά πιρούνια και μπορώ να φρενάρω πλέον εκεί που θέλω! Τα δοκίμασα στην Jerez, στο τεστ, αλλά ειδικά εδώ είναι που είναι χρήσιμο».

 

«Παράλληλα κατανοώ καλύτερα και τα ηλεκτρονικά, μετά το τεστ. Φέραμε όλες τις ιδέες μας εδώ, όχι απαραίτητα τις ρυθμίσεις, αλλά τις ιδέες».

 

«Βασικά το μεγαλύτερο θέμα είναι να κάνεις τη μοτοσυκλέτα να στρίβει. Έτσι, ακόμα και στις γρήγορες στροφές, η βασική ιδέα είναι να κρατάς σταθερή τη μοτοσυκλέτα ώστε να μπαίνεις όσο γρήγορα θέλεις και μετά να την κάνεις να στρίψει στο κατάλληλο σημείο».

 

«Αυτό είναι που προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ».

 

Όταν τον ρώτησαν αν έχει ποτέ νιώσει τόσο καλά πάνω σε μοτοσυκλέτα MotoGP, τις 40 προηγούμενες φορές που έχει πάρει μέρος σε GP, αποκρίθηκε:

 

«Πιθανότατα ποτέ, διότι είμαι στην 1η θέση! Έκανα ό,τι ήθελα να κάνω και είναι ωραίο που όταν όλα δουλεύουν όπως θέλω, μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός. Διότι υπάρχουν φορές που κάθεσαι και λες με τα παιδιά ότι όλα πάνε καλά, αλλά είσαι πίσω ένα δευτερόλεπτο».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Γρήγορος από την αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Πονάω πολύ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα