• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Lorenzo αύριο θα είναι δυνατός!
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά του γίνεται
Νέα 16/05/2015 - 18:24

Με εντυπωσιακό τρόπο - μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον δεύτερο Dovi - πήρε την 25η pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία ο Marc Marquez!

 

Η πίστα του Le Mans είχε στεγνώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, μετά τη βροχή που έπεσε στην αρχή των κατατακτηρίων της Moto3 και ο Marquez φάνηκε ότι ήταν σε καλή κατάσταση ήδη από την πρώτη του έξοδο.

 

Στη συνέχεια, φορώντας ένα ακόμα φρέσκο πίσω ελαστικό, ο αναβάτης της Repsol Honda κατέβασε εφτά δέκατα τον προσωπικό του χρόνο - 1:32.246 - για να πάρει την pole position στην πίστα που πήρε την πρώτη pole της καριέρας του το 2009 (125cc)!

 

«Κάθε φορά που βγαίναμε στην πίστα το Σ/Κ κάναμε μεγάλες αλλαγές, ώστε να αποφασίσουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάμε με το set-up της μοτοσυκλέτας», ξεκίνησε να λέει ο Marquez.

 

«Στις κατατακτήριες χρησιμοποιήσαμε το καλύτερο στήσιμο που είχαμε. Ήμασταν και τυχεροί που η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό μου επέτρεψε να οδηγήσω νορμάλ».

 

«Είμαι χαρούμενος με την pole position, όμως αύριο μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας και αυτό διότι ο Jorge έχει πολύ καλό ρυθμό».

 

«Θα προσπαθήσουμε από το ξεκίνημα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά του γίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Η βροχή κόστισε στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΚΑΤ: Ανίκητος στον ένα γύρο ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα