• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ρίσκο (σχεδόν) βγήκε στον Rossi!
Ένιωθα καλά, το διασκέδασα, αλλά κι ο Jorge ήταν τέλειος
Νέα 19/05/2015 - 12:26

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα του Le Mans, ωστόσο ο Valentino Rossi το διασκέδασε έχοντας μια πολύ δυνατή παρουσία, παρά το ότι ξεκίνησε από την έβδομη θέση του grid.

 

Ο Ιταλός πήρε το ρίσκο και άλλαξε τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του πριν τον αγώνα, συνυπολογίζοντας προφανώς και τη ζέστη και αυτή η αλλαγή του βγήκε στην πορεία, καθώς σημείωσε παράλληλα νέο ρεκόρ πίστας με 1:32.879!

 

«Πήραμε το ρίσκο πριν τον αγώνα και αλλάξαμε τις ρυθμίσεις και η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα! Μπορούσα να πιέζω, να κερδίζω θέσεις και να ανακάμψω!»

 

«Το διασκέδασα στον αγώνα, διότι μπορούσα να προσπεράσω και να οδηγήσω στο όριο. Περίπου στα μισά πέρασα δεύτερος, πίσω από τον Jorge. Είχαμε διαφορά δυο δευτερόλεπτα, όχι τόσο μεγάλη δηλαδή».

 

«Πίεσα πολύ, διότι ένιωθα πολύ καλά, αλλά κι εκείνος ήταν σε τέλεια κατάσταση σήμερα. Ήταν μπροστά, ήταν συγκεντρωμένος κι όταν είναι έτσι ο Jorge, είναι δύσκολο να τον φτάσεις».

 

«Αυτό το Σ/Κ ήταν καλύτερος από εμάς και καλύτερα προετοιμασμένος για τον αγώνα και του άξιζε η νίκη. Είμαι όμως χαρούμενος και για την Yamaha, διότι φέτος η μοτοσυκλέτα μας είναι πολύ δυνατή».

 

«Αυτοί οι 20 βαθμοί είναι σημαντικοί για το Πρωτάθλημα. Αργήσαμε να περάσουμε μπροστά στον αγώνα, αλλά το κάναμε και ήταν ακόμα ένας καλός αγώνας. Δυσκολευτήκαμε τις προηγούμενες ημέρες».

 

«Το αδύναμο σημείο μας είναι να κάνουμε έναν πολύ γρήγορο γύρο κι εκεί είναι δυνατός ο Jorge. Από την άλλη όμως, στον αγώνα η μοτοσυκλέτα μας είναι φανταστική, πολύ ισορροπημένη και μπορείς να πιέζεις συνεχώς και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάνω σ’ αυτή την κατάσταση στο Mugello. Το πρόβλημα είναι ότι η πίστα εκεί είναι και του Jorge η αγαπημένη! Σήμερα ήταν πολύ ωραία για την Yamaha με το 1-2 κι ελπίζω στο Mugello ν’ αλλάξω αυτή τη σειρά».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έτσι απλά έχασα το μπροστινό!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν μπορούσαμε να μπούμε στις στροφές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα