• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith-Espargaro στη Suzuka!
Αυτό θα είναι το δίδυμο της Yamaha
Νέα 25/05/2015 - 12:38

Για πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια η Yamaha θα λάβει μέρος στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka με εργοστασιακούς αναβάτες, καθώς όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα αυτοί θα είναι οι ομόσταυλοι στο MotoGP, Bradley Smith και Pol Espargaro.

 

Οι αναβάτες της Tech3 θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Suzuka και μαζί με τον Πρωταθλητή JSB1000 Katsuyuki Nakasuga από την Ιαπωνία, θα συνθέσουν την τριάδα του κατασκευαστή για τον αγώνα από τις 23 ως τις 26 Ιουλίου.

 

Η Yamaha έχει κερδίσει τέσσερεις φορές τη Suzuka, με τελευταία νίκη της το 1996.

 

«Θα είναι ένας αξέχαστος αγώνας και άλλο ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου με την Yamaha. Ανυπομονώ κιόλας να δοκιμάσω τη νέα R1 για την οποία έχω ακούσει τόσα πολλά», σχολίασε ο Smith.

 

«Ανυπομονώ να πάρω μέρος σ’ αυτόν τον διαφορετικό αγώνα, πλάι στον ομόσταυλό μου και στον Nakasuga που έχει μεγάλη εμπειρία σ’ αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα. Φυσικά και θα πάρω στα σοβαρά τον αγώνα και θα πάμε στην Ιαπωνία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Το μέγεθος της πρόκλησης για τον ίδιο και την Yamaha, δείχνει να καταλαβαίνει και ο Pol Espargaro.

 

«Είναι τιμή μου και θα μάθω πολλά απ’ αυτόν. Ξέρω ότι μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα, καθώς δεν έχω αγωνιστεί σε αγώνα αντοχής στο παρελθόν και δεν ξέρω καθόλου την R1».

 

«Θα είναι ωραία να συνεργάζομαι με τον Bradley, αντί να είμαστε αντίπαλοι. Θεωρώ ότι θα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και θα περάσουμε υπέροχα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε την Suzuka κι έτσι ελπίζω ότι ο Nakasuga θα μας βοηθήσει με όλα».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επιστροφή στην Ινδονησία;

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Έκανα ό,τι μπορούσα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα