• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Με το seamless η Aprilia!
Albesiano: Θα το δώσουμε και στους δυο αναβάτες μας
Νέα 27/05/2015 - 16:35

Το νέο seamless κιβώτιο της Aprilia θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Mugello.

 

Το συγκεκριμένο κιβώτιο, seamless τόσο στα ανεβάσματα, όσο και στα κατεβάσματα, το είχε δοκιμάσει ο Bautista στην Jerez πριν περίπου ένα μήνα, και είχε μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος.

 

Μάλιστα, ο Ισπανός άσος της ομάδας - ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda - τόνισε ότι είναι πολύ κοντά στο αντίστοιχο seamless του Ιάπωνα κατασκευαστή.

 

«Το Mugello θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι εδώ θα κάνουμε το ντεμπούτο του νέου seamless κιβωτίου μας, το οποίο θα το δώσουμε και στους δυο αναβάτες μας», σχολίασε ο Romano Albesiano.

 

«Τα πολύ καλά λόγια από τον Bautista μας έπεισαν ώστε να επισπεύσουμε τη διαδικασία και να το έχουμε έτοιμο όσο το δυνατόν πιο νωρίς».

 

Ωστόσο το seamless δεν θα είναι και η μοναδική αναβάθμιση για την RS-GP αυτό το Σ/Κ.

 

«Έχουμε ετοιμάσει αρκετές αλλαγές στην αεροδυναμική και στο πλαίσιο, πάντα σε συνάρτηση με τη μοτοσυκλέτα που έχουμε από την αρχή της σεζόν. Όλα αυτά είναι μέρος της διαδικασίας εξέλιξης κι ελπίζουμε να κάνουμε ένα επιτυχημένο βήμα στο Mugello».

 

Να θυμίσουμε ότι η RS-GP θα αντικατασταθεί το 2016 - χρονιά κατά την οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί η επιστροφή της Aprilia στο Πρωτάθλημα - από την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα που ετοιμάζουν στο εργοστάσιο.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη!

« Προηγούμενο άρθρο

Με κίνητρο ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα