• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Με το νέο ψαλίδι στο Mugello!
Μ’ αυτό ο Hayden έκανε σημαντική πρόοδο
Νέα 28/05/2015 - 10:07

Ανυπομονεί ο Eugene Laverty να πάρει στα χέρια του το καινούργιο ψαλίδι της Honda, το οποίο είχε στο Γύρο του Le Mans ο Nicky Hayden.

 

Στη Γαλλία - και παρά το γεγονός ότι πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο MotoGP - ο Laverty είχε «... ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ» κυρίως επειδή η διαφορά του με τον ομόσταυλό του αυξήθηκε.

 

«Το Le Mans ήταν ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ και θέλω να επανορθώσω στο Mugello. Εκεί, ο ομόσταυλός μου έκανε ένα μεγάλο βήμα εμπρός, έχοντας το νέο ψαλίδι από την Honda κι ελπίζω το ίδιο να κάνω κι εγώ».

 

«Πήρα τους πρώτους μου βαθμούς στον προηγούμενο Γύρο και στόχος μου είναι να συνεχίσω σ’ αυτό το δρόμο και να προσπαθήσω σύντομα να παλέψω για μια νίκη στην OPEN κατηγορία».

 

Μπορεί το Mugello να μην ήταν στο Ημερολόγιο Αγώνων των SBK, ωστόσο ο Laverty έχει μια κάποια εμπειρία από τη συγκεκριμένη πίστα.

 

«Το Mugello είναι πίστα που αναδεικνύει τον αναβάτη και είναι αδύνατον να μην το διασκεδάζεις οδηγώντας εδώ. Δοκίμασα μια Superbike για λίγο εδώ, το 2012, κι έτσι έχω μια μικρή εμπειρία από την πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτη συμμετοχή ο Pirro

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Το χέρι μου;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα