• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναγεννημένος ο Lorenzo
Νιώθει δυνατός για το Mugello!
Νέα 28/05/2015 - 15:07

Ο Jorge Lorenzo θα κυνηγήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του φέτος, στον επόμενο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πίστα του Mugello.

 

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha πήρε την παρθενική του νίκη το 2015 στο GP της Jerez με επιβλητικό τρόπο, ενώ το ίδιο εντυπωσιακός ήταν και στο GP του Le Mans!

 

Έτσι, αναγεννημένος μετά το άσχημο φετινό του ξεκίνημα, φτάνει στην πίστα όπου πέρυσι έδωσε σκληρή μάχη με τον Marquez για την πρώτη θέση.

 

«Το Le Mans ήταν η επιβεβαίωση ότι είμαι δυνατός και ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα ότι πήρα μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αλλά και για την ομάδα, μιας και τώρα ξέρουμε στα σίγουρα ότι η Jerez δεν ήταν φωτοβολίδα».

 

«Στο Le Mans είχαμε το ρυθμό και την ταχύτητα να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Η Μ1 είναι μια πολύ ωραία μοτοσυκλέτα για να οδηγάς και μου επιτρέπει να οδηγώ όπως θέλω».

 

«Στο Le Mans κάναμε καταπληκτική δουλειά όλο το Σ/Κ, όπως και στην Jerez και τώρα ανυπομονούμε για το Mugello. Είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και γι’ αυτό ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ εκεί».

 

«Στο παρελθόν είχα αρκετές νίκες εκεί και πρόκειται για μια πίστα που ταιριάζει τόσο σ’ εμένα, όσο και στη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Έχει ροή και πολλά ανηφορικά και κατηφορικά σημεία και καταπληκτικές, πολύ γρήγορες στροφές, όπως η Arrabiata 1 και 2», πρόσθεσε ο Lorenzo που ανεβαίνει πάντα στο βάθρο του Mugello από το 2009 μέχρι και πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Brivio και Espargaro στον OTE TV

« Προηγούμενο άρθρο

«Άσχημη έκπληξη» για Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα