• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Το βασικό είναι ότι είμαστε γρήγοροι!
Ο Lorenzo όμως παραμένει το φαβορί
Νέα 29/05/2015 - 21:59

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του 6ου Γύρου του MotoGP στην πίστα του Mugello, για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος μέσα στην πατρίδα του κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των συνδυασμένων αποτελεσμάτων της ημέρας.

 

Ο Ιταλός άσος ήταν χαρούμενος με το ρυθμό του και τόνισε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι ξεκίνησε την ημέρα με καλούς χρόνους και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια του έξτρα μαλακού ελαστικού που έχει το δικαίωμα να φορέσει.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκίνησε το Σ/Κ και πάνω απ’ όλα με το χρόνο που κάναμε στο τέλος. Ήμασταν γρήγοροι και αυτό είναι θεμελιώδες για τη συνέχεια, καθώς θα ψάχνουμε το ιδανικό set-up».

 

«Κάνουμε ακόμα κάποια τεστ για να βελτιώσουμε σε κάποιους τομείς την GP15 ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος των αγώνων. Τώρα θα εξετάσουμε τα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα σημείο αναφοράς για αύριο».

 

Στη συνέχεια, μιλώντας έξω από το hospitality της Ducati στο Mugello, ο Dovi δεν δίστασε να χρίσει φαβορί τον Jorge Lorenzo.

 

«Αυτή τη στιγμή ο Lorenzo έχει τον καλύτερο ρυθμό. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά δείχνει ότι είναι εύκολο γι’ αυτόν να μείνει σ’ αυτά τα επίπεδα και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».

 

«Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στην πρόσφυση προς το τέλος του αγώνα. Το ελαστικό μας φθείρεται λίγο περισσότερο απ’ ότι της Yamaha και δεν μας δίνει την ευκαιρία να μείνουμε και να παλέψουμε μ’ αυτούς».

Επόμενο άρθρο »

«Στη σωστή κατεύθυνση» ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι ακόμα νωρίς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα