• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Ήμουν τυχερός, ευτυχώς!
Ο Petrucci πρέπει να είναι πιο προσεκτικός
Νέα 02/06/2015 - 10:45

Ο Aleix Espargaro στάθηκε τυχερός που δεν επιδείνωσε την κατάσταση του τραυματισμένου του δεξί χεριού, μετά την πτώση που είχε στο Mugello.

 

Η πτώση ήταν αποτέλεσμα της επαφής που είχε με τον Danilo Petrucci, ένα περιστατικό για το οποίο θα αποφανθεί η Επιτροπή Αγώνα.

 

«Είμαι καλά. Ήμουν τυχερός. Ήταν μεγάλη πτώση, διότι ο Petrucci με χτύπησε με πολλά χιλιόμετρα, αλλά τουλάχιστον είμαι καλά», σχολίασε ο Aleix.

 

«Ήταν δύσκολο να καταλάβω τι γινόταν. Άρχιζα να φρενάρω και με χτύπησε δυνατά από πίσω κι έπεσε και ήμουν τυχερός που δεν χτύπησα περισσότερο το χέρι μου».

 

«Στην Επιτροπή είχε καταλάβει τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη δέκα φορές. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, τώρα είναι θέμα της Επιτροπής, όμως ο Petrucci πρέπει να είναι πιο προσεχτικός. Είχε χτυπήσει και τον Aoyama στην Αργεντινή».

 

Από την πλευρά του ο Petrucci δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι εκείνη τη δεδομένη στιγμή αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο των ταχυτήτων του και δεν κατάφερε να αποφύγει την επαφή. Κάτι που επιβεβαιώνει και η τηλεμετρία της μοτοσυκλέτας του.

 

Όσο για τον αγώνα στο Mugello, ο Aleix Espargaro επιβεβαίωσε ότι το εξαιρετικό πλαίσιο της Suzuki ήταν ένα δυνατό πλεονέκτημα που είχε στην Ιταλική πίστα.

 

«Είναι μια απαιτητική πίστα, ιδιαιτέρως τεχνική και για το πλαίσιο, με γρήγορες στροφές που χρειάζεσαι ένα πολύ καλό πλαίσιο και η μοτοσυκλέτα μας ήταν καλή το Σ/Κ».

 

«Στο ζέσταμα δεν πίεσα πολύ κι έκανα γύρους στο 1:48 κι έτσι είχα αυτοπεποίθηση για τον αγώνα ότι θα μπορούσα να είμαι στην πεντάδα».

 

«Το πρωί μάλιστα δεν είχα πάρει παυσίπονα, αλλά στον αγώνα πήρα κι ένιωθα καλά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν σκέφτεσαι τον πόνο, άλλωστε η αδρεναλίνη είναι μεγαλύτερη από τον πόνο».

 

Όσο για τον επόμενο Γύρο, στην Βαρκελώνη, ο Aleix ελπίζει ότι η Suzuki θα φέρει έναν αναβαθμισμένο και πιο δυνατό κινητήρα, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα.

Επόμενο άρθρο »

Τι έγινε στην εκκίνηση με τον Iannone;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Άσχημη μέρα από την αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα