• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Είναι σκληρό αυτό το άθλημα...
Επαφή με τον Bradl και πτώση για τον Αμερικανό
Νέα 04/06/2015 - 10:06

Μόλις στον τέταρτο γύρο του αγώνα στο Mugello, γκρεμίστηκαν οι ελπίδες του Nicky Hayden για ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία, μετά τη δυνατή του παρουσία στο Le Mans.

 

Σ’ εκείνο το σημείο είχε την επαφή με τον Stefan Bradl και την πτώση. Παρ’ όλο που δεν χτύπησε, ο Αμερικανός άσος ήταν δυσαρεστημένος γιατί - όπως θεωρεί - θα μπορούσε με το ρυθμό που έδειξε στο ζέσταμα, να διεκδικούσε μια θέση στη δεκάδα.

 

«Κρίμα... έκανα καλή αρχή κι ένιωθα ωραία πάνω στη μοτοσυκλέτα. Στις Κ4 και Κ5 ήμουν με τον Bradl κι είχε ένα μικρό γλίστρημα. Ακούμπησα το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του, αλλά ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν».

 

«Οι πτώσεις είναι κομμάτι του αθλήματος και ειδικά όταν είσαι σ’ ένα τόσο μεγάλο γκρουπ, αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα να είχε γίνει στην Αργεντινή ή κάπου αλλού που ήμουν 19ος. Εδώ είχα καλό ρυθμό, αλλά... αυτό το άθλημα είναι σκληρό».

 

«Για τον αγώνα κάναμε μερικές αλλαγές στο μπροστινό κι είχα καλύτερη αίσθηση. Προσπαθούσα να καταλάβω το μπροστινό γιατί η θερμοκρασία είχε ανέβει και περίμενα χειρότερη πρόσφυση».

 

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι έχει σημειώσει πρόοδο στο πρώτο τρίτο της σεζόν, ο Nicky Hayden απάντησε: «Είναι τα ηλεκτρονικά. Τώρα πια κάθε Παρασκευή είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση. Στους πρώτους αγώνες μας έπαιρνε πολύ ώρα να δουλέψουμε σ’ αυτά».

Επόμενο άρθρο »

Τραυματισμός στον αστράγαλο για Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

«Η καλύτερη δυνατή δουλειά» για τον Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα