• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Paddock girls
Οι πανέμορφες Ιταλίδες!
Νέα 04/06/2015 - 18:22

Με το πρώτο τρίτο της φετινής σεζόν να ολοκληρώνεται, έχει σχηματιστεί μια πρώτη εικόνα της κατάστασης των κορυφαίων εργοστασίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Η Πρωταθλήτρια Honda τα δυο προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία ούτε και το αστείρευτο ταλέντο του Marc Marquez δεν μπορεί να ξεπεράσει, ενώ η Yamaha απολαμβάνει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς της με πέντε νίκες στους πρώτους έξι αγώνες!

 

Από την άλλη, θεαματική - τουλάχιστον - είναι η αγωνιστική άνοδος της Ducati με την καινούργια GP15 που μετρά ήδη έξι βάθρα σε ισάριθμους αγώνες, την ώρα που πέρυσι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα είχε μόλις ένα!

 

Στην Aprilia το seamless κιβώτιο έφερε το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα στον Alvaro Bautista και την Aprilia του, την ώρα που ακούγονται όλο και πιο έντονες οι φήμες περί αντικατάστασης του Melandri.

 

Για την Suzuki η ανταγωνιστικότητα της GSX-RR είναι σε καλά επίπεδα, με δεδομένο ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό πλαίσιο και βασικός στόχος είναι να δοθεί περισσότερη δύναμη στον κινητήρα, χωρίς να χαθεί το πλεονέκτημα του καλού πλαισίου. Μέσα στη σεζόν, αναμένεται να παρουσιάσουν και το δικό τους seamless κιβώτιο.

 

Ο επόμενος Γύρος της αγωνιστικής σεζόν θα μας ταξιδέψει μέχρι την Βαρκελώνη και την πίστα της Catalunya, με το αγωνιστικό τριήμερο να ξεκινά στις 12 Ιουνίου! Μέχρι τότε, απολαύστε τις εντυπωσιακές παρουσίες στο paddock του Mugello!

Επόμενο άρθρο »

Octo Telematics British Grand Prix

« Προηγούμενο άρθρο

Το παράπονο του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα