• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Η pole στον Giugliano!
Έπεσε ο Jonathan Rea!
Νέα 06/06/2015 - 14:49

Ο Davide Giugliano πήρε τη δεύτερη φετινή του pole, ακολουθώντας τον Tom Sykes στην SP2 στο Γύρο του Portimao.

 

Ο Sykes έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη pole position στην Πορτογαλία, ένα ρεκόρ που άρχισε από το 2012, αλλά ο Giugliano ακολουθώντας τον κατάφερε να τον ξεπεράσει έστω και για ένα δέκατο!

 

Το άλλη σημαντικό σήμερα το απόγευμα, ήταν η πτώση του Jonathan Rea, ο οποίος αν και δεν τραυματίστηκε, εν τούτοις θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τους αγώνες από την τρίτη σειρά του grid.

 

Ο Rea είχε δείξει δυνατός από το ξεκίνημα, αλλά έπεσε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και δεν κατάφερε να συνεχίσει για τα υπόλοιπα λεπτά της SP2.

 

Η χαμηλή θέση στην εκκίνηση είναι πολύ πιθανό να αποβεί μοιραία για τον Ιρλανδό της Kawasaki, με τις Ducati - ο Chaz Davies ήταν τρίτος - να έχουν κάνει ένα βήμα εμπρός στον τομέα της ταχύτητας.

 

Ο Sykes ήταν χαρούμενος για το ότι θα ξεκινούσε από την πρώτη σειρά, αν και στην αρχή ήταν εκνευρισμένος για το ότι ακουσίως βοήθησε τον Giugliano να πάρει την pole.

 

Αυτός που ανοίγει τη δεύτερη σειρά, έκανε μια φοβερή ανατροπή! Ήταν ο Alex Lowes, που έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα χτες, πέρασε με επιτυχία από την SP1 και στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακός και στο δεύτερο σκέλος.

 

Ο Leon Haslam είχε κι αυτός τα προβλήματά του την Παρασκευή, στις ΕΔ4 όμως κατάφερε να πάρει την 1η θέση και στην Superpole έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Matteo Baiocco.

 

Ο τελευταίος έκανε το γρήγορο γύρο του ακολουθώντας μια άλλη Ducati, αυτή του Chaz Davies.   

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες φέτος, πήρε την έβδομη θέση, μπροστά από τον Rea.

 

Ο Jordi Torres δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ακολούθησε τον ομόσταυλό του κι έκανε μόλις τον 9ο καλύτερο χρόνο στην τρίτη συνεχόμενη καινούργια πίστα για τον Ισπανό.

 

Μετά τις συνεχιζόμενες εντυπωσιακές εμφανίσεις όλο το Σ/Κ, ο Ayrton Badovini θα είναι πολύ απογοητευμένος που το μόνο που κατάφερε το απόγευμα ήταν η δέκατη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Κλειδί το set-up

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao ΕΔ3: Οι τρεις πρώτοι στα 50χιλ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα