• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δύσκολα θα τον κερδίζουμε!
Στο μέλλον δεν θα νικάει κανείς εύκολα τον Vinales
Νέα 08/06/2015 - 16:08

Ο Maverick Vinales, στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς και στους πρώτους έξι Γύρους του Πρωταθλήματος   και ο Crutchlow αποκαλύπτει ότι στο μέλλον πολύ δύσκολα θα κερδίζει κανείς τον νεαρό Ισπανό!

 

Ο Crutchlow μίλησε μια βραδιά πριν την έναρξη του έκτου Γύρου του Πρωταθλήματος και σχολίασε για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 (2013) και νικητή τεσσάρων αγώνων την περσινή σεζόν στην Moto2.

 

«Μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό αναβάτη και θα είναι δύσκολο να τον κερδίζει κανείς στο MotoGP στο μέλλον».

 

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού Ισπανού, όπως και του πιο έμπειρου Aleix Espargaro, εντυπωσιάζουν μιας και η GSX-RR υπολείπεται αρκετά σε δύναμη, όσον αφορά στον ανταγωνισμό.

 

«Έχουν καλή μοτοσυκλέτα, αυτό είναι βέβαιο και είναι ωραίο να έχεις ακόμα έναν ανταγωνιστικό κατασκευαστή. Είναι αργοί, αλλά όχι τόσο πολύ. Αν έχεις το πλαίσιο και το ελαστικό για να βγεις καλά από τη στροφή, δεν είναι τόσο άσχημα. Τέτοια διαφορά είχαμε κι εμείς στην Tech3».

 

Η Suzuki θα έχει αναβαθμίσεις στον κινητήρα για τον επόμενο Γύρο στην Καταλονία, ωστόσο ο Βρετανός προειδοποιεί: «Η παραπάνω ιπποδύναμη μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα, εκτός κι αν έρθει στην πέμπτη ή έκτη ταχύτητα στο τέλος της ευθείας. Δεν νομίζω να χρειάζονται περισσότερη δύναμη από την πρώτη στην τέταρτη».

 

Όσο για το τι βλέπει στις μικρότερες κατηγορίες; «Δεν θέλω να ακουστεί άσχημα, όμως δεν βλέπω κανέναν στην Moto2 ή στην Moto3 που να είναι σαν τον Marquez ή τον Vinales, τουλάχιστον για την ώρα».

 

«Σίγουρα θα δούμε τον Rins και τον Lowes στο MotoGP - όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο - διότι όσο πιο νωρίς μάθεις τη MotoGP μοτοσυκλέτα, τόσο το καλύτερο. Άλλωστε κανείς δεν πρόκειται να έρθει στο MotoGP όπως το έκανε ο Marc».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενος σταθμός Catalunya

« Προηγούμενο άρθρο

Έχανε αέρα το πίσω ελαστικό του Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα