• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya ΕΔ1: Το 1-2 η Honda
Πέντε Ισπανοί μπροστά, μέτριοι Lorenzo-Rossi
Νέα 12/06/2015 - 13:05

Οι αναβάτες της Honda έχουν μια καινούργια εξάτμιση στην Catalunya και αρκετές γενικά αναβαθμίσεις και όλα αυτά φαίνεται ότι δούλεψαν προς όφελός τους, καθώς στις ΕΔ1 έκαναν το 1-2!

 

Ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση με 1:41,808 αλλά με τη μεσαία επιλογή ελαστικού, ενώ ο Dani Pedrosa φόρεσε το σκληρό κι έκανε ένα πολύ καλό 1:42,018!

 

Από εκεί και πέρα εντυπωσιακός ήταν και ο Aleix Espargaro! Ο Ισπανός της Suzuki έχει στη διάθεσή του περίπου 10 περισσότερα άλογα από τον Γύρο της Catalunya και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση!

 

Ο Aleix ήταν καλύτερος απ’ όλους στα τρία τελευταία κομμάτια της πίστας, αλλά έχανε πολύ στο πρώτο και γι’ αυτό δεν κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση που είχε για κάποιο διάστημα, μέχρι τέλους.

 

Στις τελικές η Ducati είχε και πάλι τον πρώτο λόγο με τρεις μοτοσυκλέτες της μπροστά: τους Iannone, Dovizioso και Hernandez, ενώ ο Aleix Espargaro παρά την αυξημένη ιπποδύναμη έχανε 13χλμ/ώρα στη μεγάλη ευθεία (1,047 χλμ).

 

Οι Ισπανοί, όπως είναι λογικό, είχαν την τιμητική τους με πέντε εκπροσώπους τους στις πέντε πρώτες θέσεις! Τέταρτος ήταν ο Jorge Lorenzo, η καλύτερη Yamaha αλλά και 0,650δ πίσω από τον πρώτο και ακολουθεί ο εντυπωσιακός Vinales.

 

Ο Hernandez ανέβηκε ως την έκτη θέση, μπροστά από τον Nicky Hayden που ήταν με διαφορά η καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα και πήρε θέση μέσα στη δεκάδα, κάνοντας καλύτερο χρόνο από τους Rossi, Dovizioso και Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto3: Δυνατός ο Navarro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα