• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δικαιωμένος ο Pedrosa!
Από τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρει
Νέα 16/06/2015 - 12:27

Στην Catalunya ο Dani Pedrosa κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας, μετά τον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν στην πίστα της Valencia.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο βάθρο. Είχε περάσει αρκετό διάστημα κι εγώ είχα δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες», ξεκίνησε να λέει ο Dani Pedrosa.

 

«Έπρεπε να πάρω μερικές πολύ δύσκολες αποφάσεις και όλα έδειχναν εναντίον μου, όμως ακολούθησα την καρδιά μου και αυτό ήταν το καλύτερο τελικά, γιατί με κάθε αγώνα νιώθω όλο και καλύτερα».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι προοδεύω όσον αφορά στη φυσική μου κατάσταση. Επίσης νιώθω και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μπορώ να ξεχάσω ό,τι έγινε και να επιτεθώ με την οδήγησή μου».

 

Επιστρέφοντας στον πρώτο αγώνα του Qatar, ο Dani Pedrosa επιβεβαίωσε ότι θα ήταν ο τελευταίος του αγώνας, αν δεν είχε βρεθεί λύση με το χέρι του.

 

«Αν δεν τα κατάφερνα, δεν υπήρχε νόημα να συνεχίσω. Γι’ αυτό σταμάτησα. Ήξερα ότι ήταν δύσκολο να συνεχίσω έτσι. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει το μέλλον για να επιστρέψω στους αγώνες».

 

Ο Pedrosa πήρε την τρίτη θέση πίσω από τους Lorenzo και Rossi, ωστόσο η διαφορά της Honda από την κορυφή άγγιξε τα 20 δευτερόλεπτα!

 

«Είναι προφανές ότι είμαστε μακριά σε ρυθμό αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα μέσα σε μια ημέρα. Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα, αλλά σιγά-σιγά ελπίζουμε ότι θα πλησιάζουμε».

 

«Στους πρώτους δύο γύρους έχασα ήδη πολλά δευτερόλεπτα. Αλλά η μεγάλη διαφορά είναι από τη μέση και στο τέλος του αγώνα, όταν και δεν μπορούμε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να επιταχύνει όπως θέλουμε».

 

«Σε άλλες πίστες θα είναι καλύτερα. Εδώ είμαστε πολύ ώρα πλαγιασμένοι. Όμως αυτός ο αγώνας ήταν θετικός γιατί ήμουν μόνος και μπορούσα να κατανοήσω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να μειώσουμε λίγο τη διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Μου έρχεται φυσικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ένιωθα καλά με το πλαίσιο του 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα