• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Το τεστ συνεχίζεται στην Aragon
Έπεσε και πάλι στην Catalunya ο Aleix Espargaro
Νέα 17/06/2015 - 11:40

Μια ημέρα μετά την πτώση του στον αγώνα, ο Aleix Espargaro είχε πτώση και στο τεστ της Δευτέρας, χάνοντας τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην 5η στροφή της πίστας.

 

Ο αναβάτης που χάρισε την pole position στη Suzuki για πρώτη φορά μετά το 2007, έκανε μόλις δέκα γύρους πριν την πτώση, ενώ δεν κατάφερε να συνεχίσει τις δοκιμές των καινούργιων εξαρτημάτων που είχε λόγω βροχής.

 

Ο Espargaro ολοκλήρωσε το τεστ στην 3η θέση, μόλις ένα δέκατο από τον Bradley Smith που ήταν πρώτος, ενώ στις πιο κρύες συνθήκες της Δευτέρας έγραψε 1:42,127 που ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον καλύτερό του χρόνο στον αγώνα.

 

«Ήμουν εκνευρισμένος με χτες, διότι ήταν πολύ άσχημος τρόπος για να ολοκληρώσω ένα καλό κατά τ’ άλλα Σ/Κ στην Catalunya. Γι’ αυτό και στο τεστ ανυπομονούσα να ξαναβγώ. Δυστυχώς όμως έπεσα στον δέκατο γύρο στο ίδιο σημείο όπως και στον αγώνα».

 

«Έχασα το μπροστινό, αλλά πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με χτες. Κοιτάζουμε το τι έγινε. Δεν είχα πρόσφυση το Σ/Κ σ’ εκείνη τη στροφή. Η πτώση στον αγώνα ήταν διαφορετική. Η μοτοσυκλέτα ήταν σταματημένη, ενώ σήμερα πήγαινα γρήγορη. Το θέμα ήταν ότι το τεστ μετά τελείωσε, λόγω βροχής».

 

Ο Aleix Espargaro επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι θα συνεχίσουν τις δοκιμές στην Aragon σήμερα και αύριο, ενώ αποκάλυψε ότι με την πτώση κατέστρεψε τα καινούργια εξαρτήματα.

 

«Ελπίζω να φτιαχτούν. Πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε στην Aragon. Όλοι στην ομάδα δουλεύουν. Θα τα ξαναδοκιμάσουμε όλα κι επίσης όλος ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει από την αρχή στην Aragon, διότι εδώ κάναμε μόνο 10 γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Δεν μας έχει συμβεί ξανά!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Μου έρχεται φυσικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα