• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ1: «Δεν υπάρχει» ο Biaggi!
Πρώτη θέση στην επιστροφή του μετά το 2012!
Νέα 19/06/2015 - 14:57

Το μεγάλο όνομα που οι διοργανωτές επεφύλασσαν ως έκπληξη στους φίλους των SBK για το Misano ήταν ο Max Biaggi και ο Ιταλός φρόντισε να κάνει ηχηρή επιστροφή στις πίστες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος!

 

Επιστρέφοντας στη δράση μετά το τέλος του 2012, ο Ιταλός άσος κυριάρχησε στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές και στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με διαφορά σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από τον Davies!

 

Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του ο Biaggi, σημειώνοντας στο τέταρτο γύρο του 1:36,4 και παρά το ότι στο τέλος ο Davies ανέβασε την απόδοσή του, ο Ιταλός έγραψε 1:35,684 και πήρε την πρώτη θέση!

 

Ο εντυπωσιακός Biaggi κατάφερε να είναι ο μόνος στο όριο του 1:35 σήμερα το πρωί, ενώ έχασε την ευκαιρία να πέσει κάτω από το ρεκόρ πίστας που κατέχει ο Sykes για μόλις 55 χιλιοστά!

 

Την ώρα που οι Ιταλοί μαγεύονταν από την παρουσία του Biaggi, το πρωινό ήταν καταστροφικό για έναν άλλο Ιταλό. Ο Giugliano είχε ένα highside μόλις στον πρώτο του γύρο και δεν επέστρεψε στην πίστα στη συνέχεια. Ο αναβάτης της Ducati είναι καλά στην υγεία του.

 

Η πρώτη Kawasaki στις ΕΔ1 ήταν αυτή του Jonathan Rea στην τρίτη θέση. Αν δεν υπήρχε στο grid ο Biaggi, τότε το όνομα του Markus Reiterberger θα φιγούραρε σε πολλούς τίτλους!

 

Ο Γερμανός, που κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Misano, κατάφερε να φέρει την BMW του στην καταπληκτική τέταρτη θέση, μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον Ayrton Badovini, επίσης με BMW!

 

Δυνατό ξεκίνημα έκανε και ο Sylvain Guintoli, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση. Ο ομόσταυλός του δεν ήταν τόσο τυχερός, καθώς έπεσε στη γρήγορη Curvone προς το τέλος, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

 

Θέλοντας να αφήσει πίσω του τον απογοητευτικό Γύρο στο Portimao, ο Tom Sykes πήρε την έκτη θέση, με τον Jordi Torres να ολοκληρώνει έβδομος.

 

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ανακοίνωση ότι ο Lowes θα αγωνιστεί στην Suzuka και ο αναβάτης της Suzuki πήρε την όγδοη θέση σήμερα, μπροστά από τους Haslam και Badovini.

 

Ακόμα μια έκτακτη συμμετοχή, ο γνωστός μας από το πέρασμά του στο MotoGP το 2013, Luca Scassa, κατάφερε να πάρει την 14η θέση μπροστά από τον Niccolo Canepa που πήρε τη θέση του Terol στην Althea Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone για τα ελαστικά στην Catalunya

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Paddock girls

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα