• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ2: Χάρμα ιδέσθαι ο Biaggi!
Πρώτος και το απόγευμα o Ιταλός
Νέα 19/06/2015 - 22:57

Με τον καλύτερό τρόπο έκλεισε την πρώτη ημέρα στο Misano ο Max Biaggi, ο οποίος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους, στην επιστροφή του πάνω σε μοτοσυκλέτα των SBK από το 2012!

 

Πάντως, μερικά λεπτά πριν το τέλος, όλα έδειχναν ότι ο Davide Giugliano θα ήταν στην πρώτη θέση, με τον αναβάτη της Ducati να επιστρέφει δυναμικά μετά την ατυχία και την πτώση που είχε το πρωί.

 

Ωστόσο ο Biaggi είχε διαφορετική γνώμη και με χρόνο στο 1:35,380 - δυο δέκατα περίπου κάτω από το ρεκόρ πίστας - κατάφερε να πάρει την 1η θέση με διαφορά 0,251δ από τον δεύτερο!

 

Μια αρκετά σημαντική διαφορά, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πρώτοι πέντε είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δέκατο, τα τελευταία δέκα λεπτά.

 

Παρά το πρωινό του highside, ο Giugliano τα κατάφερε περίφημα με τον ομόσταυλό του, τον Davies, να τον ακολουθεί με διαφορά μόνο 6 χιλιοστών του δευτερολέπτου, ενώ ο Haslam πήρε την τέταρτη θέση.

 

63 χιλιοστά χώρισαν τις δυο Kawasaki στην πέμπτη και έκτη θέση, με τον Jonathan Rea να είναι η καλύτερη πράσινη μοτοσυκλέτα.

 

Όλες οι Aprilia κατάφεραν να τερματίσουν μέσα στην 7αδα, με τον Jordi Torres να τερματίζει μια θέση μπροστά από τον όγδοο Leandro Mercado.

 

Ο Alex Lowes πήρε θέση στη δεκάδα και το απόγευμα, ενώ ο Leon Camier επιτέλους κατάφερε να κάνει μερικούς γύρους, μετά τα πολλά μηχανικά προβλήματα που είχε σήμερα το πρωί.

 

Ο Van der Mark έπεσε και πάλι στην Curvone, ενώ ο εντυπωσιακός Reiterberger - ο οποίος το πρωί ήταν τέταρτος - το απόγευμα υποχώρησε στην 12η θέση.

 

Η περίοδος διακόπηκε όταν ο Christophe Ponsson έπεσε από την Pedercini Kawasaki του. Ο Γάλλος μεταφέρθηκε στο Ιατρικό κέντρο, ευτυχώς όμως είναι καλά στην υγεία του.

Επόμενο άρθρο »

Τα "Καρακωστάκια" στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για τα ελαστικά στην Catalunya

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα