• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο Rossi!
Εκμεταλλεύτηκε αριστοτεχνικά τη στιγμή στο τέλος!
Νέα 30/06/2015 - 16:02

Το θέμα με την επαφή ανάμεσα σε Marc Marquez και Valentino Rossi στον τελευταίο γύρο και στην τελευταία στροφή του αγώνα της Ολλανδίας, έχει απασχολήσει όλο το paddock.

 

Ένας από τους αναβάτες που δεν «μασάει» τα λόγια του, ο Bradley Smith, έδωσε τη δική του γνώμη για το συμβάν, επιρρίπτοντας - με έμμεσο η αλήθεια είναι τρόπο - ευθύνες και στον Rossi!

 

«Ο Valentino εκμεταλλεύτηκε με αριστοτεχνικό τρόπο τη στιγμή στο τέλος, προς όφελός του», σχολίασε ο αναβάτης της Tech3.

 

«Εξασφάλισε ότι ο Marquez θα τον ακουμπούσε και ότι στη συνέχεια, θα αναγκαζόταν να περάσει από τα χαλίκια και κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα! Στο κάτω-κάτω έτσι έχουν τα πράγματα».

 

«Βέβαια εκεί, έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας. Αυτό είναι που μέτρησε. Έκλεισε την πόρτα. Το έκανε ιδανικά, ώστε όταν ο Marc θα επιχειρούσε την κίνησή του, θα τον χτυπούσε και θα έβγαινε εκτός».

 

«Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα, διότι ο Valentino θα ισχυριζόταν ότι πήγα ευθεία επειδή ο Marc με ακούμπησε! Είχα και το προβάδισμα, οπότε δεν κέρδισα θέση βγαίνοντας εκτός».

Επόμενο άρθρο »

Rossi-Marquez: Είμαστε ακόμη φίλοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Τέρμα στην ασυλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα