• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: Τώρα θα κρατούσα τους Smith-Espargaro
Θέλω αναβάτες που να φέρουν άμεσα αποτελέσματα
Νέα 07/07/2015 - 10:10

Αν ο Herve Poncharal έπρεπε να αποφασίσει τώρα για το ποιους αναβάτες θα είχε στην ομάδα του το 2016, τότε θα κρατούσε τόσο τον Bradley Smith, όσο και τον Pol Espargaro!

 

«Αν με ρωτούσατε τρεις μήνες πριν, θα έλεγα ότι είναι αδύνατον να κρατήσω τους ίδιους και αυτό επειδή είμαστε εδώ και για να προσφέρουμε θέαμα, να διασκεδάζουμε τον κόσμο».

 

«Αν κράταγα λοιπόν τον Bradley για τέσσερα χρόνια και τον Pol για τρία - ειδικά αν ξέραμε ότι η Honda, Yamaha και Ducati δεν θα άλλαζαν - τότε αυτό θα ήταν βαρετό και για εσάς και για τους φιλάθλους».

 

«Αν έπρεπε όμως να αποφασίσω τώρα, τότε θα κράταγα και τους δυο! Ο Bradley βελτιώνεται σε κάθε αγώνα και είμαι σίγουρος ότι ο Pol θα είναι δυνατός στο κοντινό μέλλον», σχολίασε ο Poncharal.

 

Η Tech3 έχει παράδοση στη μεγάλη κατηγορία, να δίνει ευκαιρίες σε νεοφερμένους αναβάτες και ο Poncharal παραδέχεται ότι οι τρεις πρώτοι στην Moto2 έχουν τις δυνατότητες να ανταπεξέλθουν στο MotoGP.

 

«Σίγουρα τόσο ο Tito Rabat, ο Sam Lowes και ο Johann Zarco μπορούν να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά θα ήθελαν χρόνο για να προσαρμοστούν. Οι δικοί μας είναι περίπου στην ίδια ηλικία κι έχουν εμπειρία».

 

«Χρειάζομαι άλλωστε αναβάτες που να μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα και όχι σε δυο ή τρία χρόνια. Για την ώρα όλα δείχνουν ότι πάμε για συμφωνία με τους αναβάτες που έχουμε τώρα».

 

Όσο για το πόσο νωρίς θα έχουμε νέα ανανέωσης για τους δυο αναβάτες της Tech3; «... όχι νωρίτερα από την Indy ή το Brno». Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Smith έχει συμβόλαιο με την Tech3, ενώ ο Espargaro απευθείας με την Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Η Ειρήνη Ρομποτή στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει το Sachsenring ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα