• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Καλύτερη επιτάχυνση
Ψάχνει ο Βρετανός στο GP της Γερμανίας
Νέα 08/07/2015 - 11:30

Μετά από τα προβλήματα που είχε στην επιτάχυνση στον προηγούμενο Γύρο του Assen, ο Cal Crutchlow ξέρει ότι μόνο αν λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει θέση στο βάθρο του Sachsenring.

 

Όλο το Σ/Κ ο Crutchlow έχανε χρόνο σε σχέση με τις Repsol Honda, αν και πάλι κατάφερνε να κάνει ανταγωνιστικούς χρόνους.

 

Στον αγώνα βέβαια, το μειονέκτημα αυτό τον ανάγκαζε να χάνει συνεχώς χρόνο και δεν κατάφερνε να ξεφύγει από το γκρουπ των αναβατών στο οποίο αγωνιζόταν.

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, δεν έπρεπε να ήμασταν 24δ πίσω από τον νικητή», τόνισε ο Βρετανός άσος. «Ειλικρινά όμως, η μοτοσυκλέτα μου ήταν πολύ αργή».

 

«Δεν είχα επιτάχυνση και ο Dovi συνεχώς με περνούσε στην έκτη στροφή, εξαιτίας της διαφοράς στην ταχύτητα. Δεν μπορούσα να ξεφύγω. Κάθε φορά που το επιχειρούσα, κέρδιζαν τρία ή τέσσερα δέκατα στην ευθεία».

 

«Δεν είναι φανερό στις ελεύθερες δοκιμές ή στις κατατακτήριες, αλλά όταν οδηγείς μαζί με άλλους. Βάσει της τηλεμετρίας, με του Dani και του Marc, χάναμε δυο δέκατα σε σχέση με τις Ducati».

 

«Εγώ έχανα περισσότερο. Κάθε φορά που τους πέρναγα στο τελευταίο εσάκι, με πέρναγαν στην ευθεία. Ήταν καλή μάχη. Πάνω απ’ όλα ήθελα να τερματίσω τον αγώνα».

 

«Είχα ήδη τρεις εγκαταλείψεις. Όταν έδινα τις μάχες μαζί τους, σκεφτόμουν συνεχώς ότι έπρεπε να τερματίσω».

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο για το ασύμμετρο μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η ιστορία του Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα