• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Τέλος ο Melandri από την Aprilia!
Αυλαία για την καταστροφική επιστροφή του Ιταλού στο MotoGP
Νέα 08/07/2015 - 15:31

Παρελθόν αποτελεί από την Aprilia ο Marco Melandri, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του 9ου Γύρου του MotoGP στην πίστα του Sachsenring.

 

Αρχικά βγήκε η είδηση της συμμετοχής του Michael Laverty στην Aprilia και μέσα σε μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε ότι ο Ιταλός άσος έλυσε το συμβόλαιό του με τον κατασκευαστή.

 

«Η Aprilia Racing και ο Marco Melandri συμφώνησαν σε αμοιβαία λύση του συμβολαίου τους και ως εκ τούτου ο Marco Melandri δεν θα είναι στις τάξεις της ομάδας αρχής γενομένης από το GP του Sachsenring».

 

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας καταλήγει: «Η Aprilia Racing εύχεται στον Marco Melandri ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του προσπάθειες».

 

Ο Melandri, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στα SBK, πείστηκε - χωρίς ο ίδιος από την πρώτη στιγμή να επιθυμεί κάτι τέτοιο - να επιστρέψει στο MotoGP με την ομάδα της Aprilia.

 

Ωστόσο σε οχτώ αγώνες, ο Ιταλός άσος - ο οποίος το 2005 τερμάτιζε στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος - δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό, την ώρα που ο Alvaro Bautista έχει συγκεντρώσει έντεκα.

 

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι ο εξαιρετικά απογοητευτικός Melandri έχει καταφέρει να νικήσει μόνο δυο φορές φέτος την πιο αδύναμη μοτοσυκλέτα του grid, την ART δηλαδή του Alex de Angelis.

 

Για τον Melandri έχει ακουστεί ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον αναβάτη και την Yamaha, στην επιστροφή του κατασκευαστή στα SBK από το 2016.

 

Όσο για τον Laverty, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ή αν η λύση αυτή θα είναι προσωρινή, με τον Alex de Angelis να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δυνατός ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Michael Laverty στο Sachsenring;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα