• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Στη θεωρία...
... το Sachsenring είναι χειρότερο από το Assen!
Νέα 09/07/2015 - 12:35

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών του στο Assen, ωστόσο πέτυχε να περιορίσει τις ζημιές και να πάρει την τρίτη θέση, αν και ξεκίνησε από την 8η θέση του grid.

 

Παρά το ότι ο Valentino Rossi κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά του από τον Ισπανό μετά τη νίκη του στην Ολλανδία, εν τούτοις ο Lorenzo είναι μόνο δέκα βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Βέβαια, ο Rossi έχει ανέβει πέντε φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του Sachsenring, την ώρα που ο Lorenzo ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στη Γερμανία, μετά από 13 συνολικά εκκινήσεις.

 

«Στη θεωρία, το Sachsenring είναι χειρότερη πίστα για εμάς από το Assen», επιβεβαίωσε ο Lorenzo στις επίσημες δηλώσεις του.

 

«Είναι μια δύσκολη πίστα, που ποτέ στο παρελθόν δεν ταίριαξε απόλυτα στην Yamaha. Δεν έχω κερδίσει ποτέ στη Γερμανία και θέλω να τα καταφέρω! Ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω να το πετύχω φέτος».

 

«Η πίστα του Sachsenring είναι καλή, με ωραία ατμόσφαιρα και πολλούς φιλάθλους. Στο παρελθόν έφτασα κοντά στη νίκη, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα».

 

«Φέτος, η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα, εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ο αγώνας πέρσι ήταν τρελός!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δυνατός ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα