• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ1: «Ασύμμετρος» Marquez!
Πρώτη θέση για τον Ισπανό, με τον Rossi δεύτερο
Νέα 10/07/2015 - 13:30

Ο Marc Marquez ήταν ο αναβάτης που έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση των ΕΔ1, με τον Ισπανό άσο να αλλάζει αρκετές φορές την πρώτη θέση με τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Valentino Rossi!

 

Λίγο μετά τα μισά, ο Marquez έγραψε ένα πολύ καλό 1:21,838 - κάτω από το ρεκόρ πίστας - και στη συνέχεια, αφού φόρεσε το ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone, κατέβασε ακόμα 72χιλ. το χρόνο του!

 

Έτσι, ο Ισπανός ξεκίνησε την ημέρα με ένα πλεονέκτημα 0,336δ σε σχέση με τον Valentino Rossi, ο οποίος επίσης θα πρέπει να είναι χαρούμενος με την παρουσία του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Marc Marquez ήταν και ο μόνος που δοκίμασε το ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone σήμερα το πρωί.

 

Μεγάλη έκπληξη η τρίτη θέση το Scott Redding, ο οποίος έμεινε μπροστά από τον Dani Pedrosa. Ο τελευταίος, όπως και ο Marquez που νικά συνεχώς στο Sachsenring τα τελευταία 5 χρόνια, έχει καλή παράδοση στη Γερμανία.

 

Ο Yonny Hernandez έκλεψε την παράσταση στις Ducati και ήταν (με GP14,2) η καλύτερη κόκκινη μοτοσυκλέτα, 32χιλ πιο γρήγορος από τον Andrea Dovizioso που τον ακολούθησε στην 6η θέση.

 

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τον Jorge Lorenzo, που να θυμίσουμε δεν έχει νικήσει ποτέ στο Sachsenring, ο οποίος το μόνο που κατάφερε το πρωί ήταν η έβδομη θέση. Στη δεκάδα και οι Aleix Espargaro, Cal Crutchlow και Andrea Iannone.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα