• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ2: Συνεχίζει πρώτος ο Marquez!
Φοβερή 2η θέση ο Smith, 3ος ο Iannone!
Νέα 10/07/2015 - 18:11

Ο Marquez βάζει τις βάσεις για να διπλασιάσει τις φετινές του νίκες στο Πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις μάχες για τις πρώτες θέσεις στο υπόλοιπο της σεζόν!

 

Ο Ισπανός, μετά την επιστροφή του στο περσινό πλαίσιο της Honda, είναι σε θέση να διατηρεί σταθερό το γυρολόγιό του και αυτό απέδειξε και σήμερα το μεσημέρι, όταν κι έκανε τους περισσότερους από κάθε άλλον αναβάτη, γύρους στο 1:21!

 

Η βελτίωση των χρόνων του Marquez ήταν διαρκής και αποκορύφωμα ήταν ο τελευταίος του γύρος, όταν στο τελευταίο κομμάτι της πίστας κατάφερε να ρίξει ακόμα 0,04δ το χρόνο του και να εδραιώσει την πρώτη του θέση με χρόνο 1:21,621!

 

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον εντυπωσιακό Bradley Smith, ο οποίος έμεινε μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Marquez, την ώρα που για πολλοστή φορά φέτος ο Andrea Iannone ήταν η καλύτερη από τις δυο GP15.

 

Ο Ιταλός πήρε την τρίτη θέση μπροστά από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος μόλις για τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου πήρε την τέταρτη θέση από τον Dani Pedrosa, ο οποίος έκλεισε την πεντάδα των πρώτων.

 

Στα τελευταία λεπτά κέρδισε έδαφος ο Aleix Espargaro κι ανέβασε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi ο οποίος ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Marquez.

 

Η έκπληξη το πρωί, Scott Redding, κατάφερε να παραμείνει στη δεκάδα και το μεσημέρι, αν και υποχώρησε στην 8η θέση, μπροστά από τους Yonny Hernandez και Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα