• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Rossi!
Παρά την έβδομη θέση σήμερα
Νέα 10/07/2015 - 22:40

Μπορεί ο Valentino Rossi να ήταν ο ένας από τους δυο μόλις αναβάτες στην 15αδα που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους το μεσημέρι, ωστόσο ο Ιταλός θρύλος δήλωσε ικανοποιημένος μετά το τέλος της ημέρας.

 

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία υποχώρησε από τη δεύτερη θέση το πρωί, στην έβδομη το μεσημέρι, αλλά ήταν χαρούμενος με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του αλλά και με την αίσθηση που του έδωσε το ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone.

 

«Σήμερα δεν ήταν τόσο άσχημα, διότι ξεκινήσαμε δυνατά το πρωί. Το απόγευμα τα πράγματα έγιναν λίγο πιο δύσκολα, διότι ανέβηκε η θερμοκρασία κι έτσι ήταν πιο δύσκολο να ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα που γλιστρούσε περισσότερο».

 

«Δουλέψαμε όμως καλά και καταφέραμε να βελτιώσουμε το στήσιμο της M1. Έκανα τον καλύτερό μου χρόνο στην τελευταία έξοδο και μ’ ένα ελαστικό που είχε ήδη πάνω του περισσότερους από είκοσι γύρους».

 

«Αυτό σημαίνει ότι κάναμε ένα καλό βήμα μπροστά. Είμαι χαρούμενος διότι ξεκινάμε με μια καλή βάση και τώρα πρέπει να βελτιώσουμε μερικές μικρές λεπτομέρειες. Ο ρυθμός μου δεν είναι κακός, αλλά δεν είναι και φανταστικός και πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Αποφάσισα να φορέσω το ασύμμετρο μπροστινό όλο το απόγευμα για να το καταλάβω και η πρώτη αίσθηση ήταν καλή, τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά. Ιδιαίτερα η απόδοσή του ήταν σταθερή για 25 γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Λύσεις στα ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα