• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Γρήγοροι από την αρχή!
Αλλά ξέρουμε ότι οι άλλοι θα βελτιωθούν αύριο!
Νέα 10/07/2015 - 23:41

Μετά την ήττα του, στο τελευταίο εσάκι της πίστας, στο Assen, ο Marc Marquez έδειξε από το ξεκίνημα του ένατου Γύρου στο Sachsenring, ότι δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την πρώτη θέση την Κυριακή!

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στην πρώτη θέση, καθώς οι εννέα πρώτοι αναβάτες είχαν μεταξύ τους διαφορά στο 0,575δ!

 

«Είμαι χαρούμενος, διότι από την αρχή ήμουν γρήγορος και αυτό είναι σημαντικό», είπε ο Marquez, πλέον 74β πίσω από τον Rossi στη βαθμολογία.

 

«Ξεκινάμε με καλή βάση και αλλάξαμε μόνο κάτι μικρά πράγματα. Ξέρουμε όμως ότι αύριο θα πρέπει να βελτιωθούμε, διότι και οι άλλοι θα είναι γρήγοροι».

 

«Περιμένουμε και η θερμοκρασία να είναι καλύτερη, που σημαίνει καλύτερη πρόσφυση και πιο γρήγορους χρόνους. Θα συνεχίσουμε έτσι και είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη ημέρα», πρόσθεσε ο Marquez που εκτός από τον ένα γύρο, εντυπωσίασε και με το ρυθμό αγώνα.

 

Ο Ισπανός ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone το πρωί, ενώ συνέχισε να το φορά και το μεσημέρι στις ΕΔ2.

 

«Η αίσθησή μου είναι καλή. Ήδη το δοκίμασα το πρωί στις χαμηλές θερμοκρασίες. Τότε ήταν λίγο στο όριο, αλλά ήταν καλή».

 

«Το κράτησα και το απόγευμα κι έκανα μεγαλύτερη προσομοίωση, μισό αγώνα κι ένιωσα ότι δεν ήταν τόσο σταθερό, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να το καταλάβουμε».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Λύσεις στα ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα