• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ειρήνη Ρομποτή στο Sachsenring!
Ανώδυνη πτώση και καλή εμφάνιση!
Νέα 11/07/2015 - 14:31

Κείμενο: Δημήτρης Διατσίδης

Φωτογραφία: Joerg Wiessemann

 

Η Ειρήνη Ρομποτή ξεκίνησε δυναμικά τον πρώτο της αγώνα στο εξωτερικό και μόλις 4ο αγώνα της ζωής της με μοτοσυκλέτα!

Στο ενιαίο Κύπελλο ADAC Junior με ΚΤΜ390 η Ελληνίδα 17χρονη οδηγός, μπήκε δυναμικά σε μια εντελώς άγνωστη πίστα και αμέσως άρχισε να κατεβάζει χρόνους. Στις Κατατακτήριες 1 σημείωσε 1'53.752 και ήταν στην 26η θέση ανάμεσα στους 30 συμμετέχοντες και μάλιστα μπροστά από την Lena Eilers που συμμετέχει σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου και βέβαια ήξερε την πίστα. Όμως λίγο πριν το τέλος των 3ολεπτων δοκιμών μια πτώση έκοψε τη φόρα της και τελικά πήρε την 28η θέση.

Στις Κατατακτήριες 2 ξεκίνησε και πάλι δυναμικά και κατέβασε το χρόνο της στο 1'52.445, αλλά προβλήματα με το στομάχι της την ανάγκασαν να σταματήσει στα μισά της διαδικασίας. Έτσι τελικά η “αντίπαλος” την πέρασε και η Ειρήνη θα ξεκινήσει τον σημερινό αγώνα από την 29η θέση.

“Είναι μια ωραία εμπειρία το ότι βρίσκομαι σε μια τέτοια πίστα και μ' αρέσει πολύ”, δήλωσε η 17χρονη οδηγός ενθουσιασμένη. “Γνώρισα αρκετούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τώρα θα συγκεντρωθώ για τον αγώνα που σίγουρα θα είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιωθώ”, συμπλήρωσε.

Ο προπονητής της Θανάσης Χούντρας γνωρίζοντας τις δυνατότητές της είπε ότι η πρώτη θέση ανάμεσα στις γυναίκες που τρέχουν είναι ένας εφικτός στόχος.

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!   

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα